zaterdag 18 oktober 2014

Kersthuisjes

Hallo allemaal,

Gisteren hebben we bij PRONTY B.V. een supergezellige Dutch Doobadoo Design Team dag gehad. Marianne had dit keer voor het hele team een workshop voorbereid. Uiteraad was dit een project met de nieuwe artikelen die vanaf 1 November in de winkels zullen liggen.


Ik heb voor Dutch Doobadoo dit nieuwe MDF 5-luik met huisjes mogen ontwerpen. Op onze projecten hebben we slechts een paar huisjes verwerkt op een houten onderplaatje. 


Het MDF is bekleed met designpapier. De zijkanten van het MDF zijn aangezet met gesso. 


De steentjes zijn ook nieuwe van Dutch Doobadoo en gemaakt van softboard. Je kunt ze dus zelf breken. Ik heb ze nog wat witter gemaakt met gesso en vervolgens een oud kleurtje gegeven met bruine PanPastel.


Ook de Noor! Design Happy Holidays rendiertjes mogen in dit landschapje niet ontbreken. 


Ik heb de huisjes afgewerkt met Dutch Paper Art ijskristallen. Is het vensterbankje me de bloempotjes niet schattig? De potjes zijn gemaakt van een opgerold stukje ribbelkarton. De vensterbank is gemaakt van een halve cirkel geponst uit cardboard. 


Marianne, nogmaals ontzettend bedankt voor deze gave workshop. Ik heb dit project met heel veel plezier mogen maken. Houd ook het Dutch Doobadoo blog in de gaten. Daar zullen de komende weekjes vast nog de projecten van de overige DT dames ook te zien zijn.

 

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:3 opmerkingen:

 1. wauw wat mooi Jolanda dit huisjes project ook de steentjes van soft board erg mooi

  gr roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk gemaakt. Goede ideeën erin verwerkt zeg! Het nieuwe Noor! Magazine is trouwens weer prachtig, complimenten voor ieder die eraan heeft meegewerkt!!! Lieve groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat een leuk geheel zo bij elkaar prachtig weer.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen