maandag 29 september 2014

100% mooi, 100% trouw

Goedemorgen allemaal,
Een nieuwe werkweek staat weer voor de deur. Ik heb weer een kaartje voor jullie gemaakt en dit keer gaan we op de vintage toer. Het plaatje wat ik gebruikt heb is van Syta van Gelderen


Bij het plaatje vond ik de Noor! Design stans met de antieke spiegel uit de collectie Little Princess wel heel toepasselijk. En daarbij vond ik ook nog een mooie tekst.


De blauwe vierkante mal heb ik gestanst uit zwart cardstock en deze vervolgens gemat op parelmoer papier. Zo komt je frame nog iets meer naar voren. Bovenaan de kaart zit de muzieknotenrand uit de Noor! Design collectie Dance to the Music.


Het designpapier van de kaart komt uit het blokje Fading Colors en paste exact bij de achtergrondkleur van het vintage plaatje.


Een mooie toef mag op een vintage kaartje natuurlijk ook niet ontbreken en hierachter heb ik natuurlijk de Noor! Design Leafs stansjes weer verwerkt.

Fijne week allemaal en tot de volgende blogpost maar weer. Dank wederom voor alle lieve berichtjes die jullie steeds hier achterlaten.

 

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:



zondag 28 september 2014

Snow kisses

Dat de Dutch Shape Art mallen afgelopen weekend bij Doe@Ding populair waren dat bleek weer wel. Leuk was het om te horen dat velen van jullie al diverse mallen uit deze serie in je bezit hadden. Er zijn ook deze maand weer nieuwe modellen uitgekomen, o.a. deze ijskristal.


Ik heb er dit winterse kaartje mee gemaakt. Het plaatje met de ijsbeertjes is van Syta van Gelderen. De basis van de kaart heb ik gesneden uit kraft papier. Vervolgens de Dutch Shape Art mal nog een keer gemat op designpapier. de randjes van het kraft zijn aangezet met gesso.


Het kraft label komt uit een Dutch Label Art vel. Dit heb ik nog wat bijgetekend met een Molotow marker. Onder het plaatje heb ik mijn favoriete ovalen blauwe Noor! mal gebruikt, en deze gemat op wit papier. De kaart is afgewerkt met ijskristallen uit een vel Dutch Paper Art.


Ik wens iedereen nog een fijne zondag. Geniet van het zonnetje!

 

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:




dinsdag 23 september 2014

Season of change

Ik was al fan van de Dutch Shape Art mallen, dat was duidelijk. Ook deze maand zijn er weer nieuwe modellen uitgekomen. Op verzoek van Joyce heb ik een Dutch Shape Art mal gemaakt van een label. En ik ben er zelf ook alweer mee aan de slag gegaan.


Aan een label hoort natuurlijk een strik. Ik heb geen gewone strik gebruikt maar een strik gestanst met de mal 6002/0183 uit de Noor! Design collectie Ribbons & Bows. Daarop nog een strikje van kant en een houten dennenappel.


Het mooie vierkante frame is een nieuwe blauwe Noor! Design mal die vanaf eind deze week ook in de winkels ligt. 


Het stempeltje van Magnolia heeft Sas voor mij ingekleurd met Copic markers en de kleurtjes passen precies bij het designpapier uit het Noor! Design blokje Vintage Textures wat ik gebruikt heb voor deze kaart. 


Deze Dutch Shape Art mal en nog veel meer leuks nemen wij aankomende vrijdag en zaterdag voor jullie mee naar Doe@Ding. De hekjes uit kraft komen uit een nieuw Dutch Paper Art vel. Zijn ze niet leuk? Niet 1 hekje is hetzelfde dus daar kan toch geen stans tegenop?

 


Ik hoop jullie allemaal weer gezellig te zien bij Doe@Ding in het Atlas hotel in Spijkenisse aanstaande vrijdag en zaterdag. Vrijdag ben ik er samen met Joyce en zaterdag samen met Kim.



Wij hebben er weer heel veel zin in. Ik zal later deze week nog meer inspiratie laten zien.
Tot ziens!

 

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:



donderdag 18 september 2014

Hugs

Goedemiddag allemaal,

Nog 1 nachtje slapen, dan is de Noor! Vriendinnendag. Moet zeggen dat ik er best wel weer een beetje de kriebels van heb. Maar die spanning valt morgen vast van me af zodra iedereen binnen is. We gaan er met zijn allen gewoon een ontzettend leuke dag van maken!


Ik heb nog een kaartje gemaakt met de nieuwe blauwe Noor! Design mal 6002/0360 die vanaf de 25e in de winkels zal liggen. Het plaatje is van Nellie Snellen.


Het leuke aan deze nieuwe mal is dat ie ook meteen een stippellijntje stans zoals je op deze foto goed kunt zien.


Ik heb ook in verschillende kleurtjes labeltjes gestanst, lintje er doorheen en achter het afdrukje geschoven. 


Tot morgen voor diegenen die naar onze Noor! Vriendinnendga komen en de rest maar weer tot ziens op blogs of Facebook. Fijne avond allemaal! 

 

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:



dinsdag 16 september 2014

SOL kaart

Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen.... ;-)
We hebben op vrijdag 05 September een SOL (een scrap online) gehouden in de Dutch Doobadoo Facebook groep. 


We gingen een project maken aan de hand van een boodschappenlijstje en ieder kwartier een instructie van Raffaela. Spannend maar heel leuk om te doen.
De basis was aan het einde van de avond klaar, maar ik had nu pas de tijd om hem af te maken.


Het is een pocketkaart geworden, met als basis een Dutch Shape Art mal. Dus een soort zak met een los insteeklabel.


Je kunt dat weer prima in elkaar steken.


Ik heb natuurlijk voor dit kaartje weer gewerkt met de mallen, stempels en papiertjes uit de Noor! Deign Autumn collectie.


Lijkt het jou leuk om dit project ook te maken. Klik dan {HIER} om de aanwijzingen en het boodschappenlijstje van Raff nog eens na te lezen.

Iedereen weer een fijne dag gewenst en tot de volgende keer maar weer. Bedankt voor jullie bezoekje aan mijn blog en de lieve reacties die jullie altijd achterlaten.


 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop: