maandag 28 juli 2014

Genuine homemade quality

Dit keer geen kaartje, maar een MDF project. De schort komt uit de Dutch MDF Art collectie van Dutch Doobadoo. Ik heb de basis beplakt met ruitjes papier uit het Noor! Design blokje 6011/0022. Dit is een blokje met ruitjespapier in diverse basiskleurtjes.


Ik heb de randen aan de schort gemaakt met de Martha Stewart Doily Lace pons. De insteekzak op de schort is gemaakt door wat halve cirkels te stansen met een ronde en een scallop Nestabilities stans.

Het stempelafdrukje van Tiddly Inks heb ik ingekleurd met l'Aquarelle van Sennelier. Het kraft label komt uit de collectie Fifties Kitchen van CraftEmotions.


Het recipe kaartje is een digi die ik zelf even gemaakt heb op de computer. Wil je hem ontvangen? Stuur dan maar even een email naar info@noortje-design.nl o.v.v. "recipe". De garde en de spaan zijn van kraft en komen uit een Dutch Paper Art vel.


Zowel de metalen knoopjes als de mes en vork op het schort komen van Hobbyshop Sandra. Dit soort metalen spulletjes kun je het beste even lijmen met een lijmpistool.


De theepot is een Vintage Flourishes stans 6003/0020. Ik vond dit weer een leuk projectje om te maken! De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:1 opmerking:

  1. wat een gezellig kaartje krijg gewoon trek in lekkere dingen.
    Fijne knutseldag, het weer werkt wel mee regen regen en nog eens regen.
    Groetjes van Ghea

    BeantwoordenVerwijderen