zondag 13 juli 2014

De week van....

Goedemiddag lieve lezers, we hebben weer wat nieuws bij Dutch Doobadoo wat we graag met jullie willen delen. Vanaf vandaag lanceren we "De week van...."

We hebben namelijk zoveel leuke producten die we graag uit willen lichten, zodat we besloten hebben er iedere week 1 product uit te lichten wat we graag onder de aandacht willen brengen. Deze week zijn dat de nieuwe Dutch Softboard Art puzzelstukjes. Softboard is bierviltkarton waar we motieven uit gelaserd hebben. De puzzelstukjes kun je zo uit het vel drukken en ze gebruiken op je projecten.


Ik heb de randjes van de puzzelstukjes beinkt met distress inkt en er ook nog op gestempeld. Zoals je ziet gaat dit prima!


En dan is dit mijn hele kaartje geworden. Ook rechts bovenin heb ik achter het taartkleedje nog een puzzelstukje geplakt. OP de puzzelstukjes een klein strikje gemaakt van koord. 


Rondom het stempelafdrukje heb ik gebruik gemaakt van het Dutch Mask Art stencil Honeycomb. Leg dit op je afdrukje en breng met een dauber wat distress inkt aan. De poststempels die je op het afdrukje ziet komen uit de Noor! Design stempelset Sending Messages.


Een Noor! Design hoekje gestanst en dat achter het stempelafdrukje geplakt op een stukje ribbelkarton. Daarachter weer een taartkleedje.


De Noor! Design Bingo stempels zijn ook leuk als je ze stempelt op het designpapier waar je mee aan het werk bent. 


Houd deze week de Dutch Doobadoo Facebook groep goed in de gaten. Het Design Team zal daar dagelijks leuke tips en sneaks laten zien met onze puzzelstukjes.En we dagen jullie ook uit. We willen ook graag jullie creaties zien deze week met puzzelstukjes. Dus post deze ook in onze Facebook groep en wie weet maak jij kans op een leuk pakket Dutch Doobadoo producten. Je kunt meedoen tot zaterdagavond 21.00 uur.


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:1 opmerking:

  1. Hai Jolanda, wat weer een geweldig mooie kaart heb je gemaakt zeg, wow heerlijk ingekleurd en de puzzelstukjes van Jaap zijn ook geweldig zeg supersss xxxx Terry

    BeantwoordenVerwijderen