maandag 4 november 2013

For You

Vandaag wil ik jullie laten zien dat je de Noor! Design producten ook prima kunt combineren met 3D knipvellen. Ik had van mijn vriendinnetje Jenine een paar voorgestanste 3D knipvellen van Studio Light gekregen.


De vellen die ik van haar gekregen heb kwamen uit een Stansboek met designs van Janneke Brinkman. In het boek zitten 24 3D knipvellen die je alleen uit hoeft te drukken. Hartstikke handig dus!


Op de stansvellen zitten ook al glitters verwerkt dus dat geeft een extra leuk effect. Als detail heb ik op mijn kaartje en paar gelaserde hartjes uit de Dutch Paper Art serie gebruikt van Dutch Doobadoo.


Achter het 3D plaatje heb ik een zelfgemaakte postcard geplakt met daarop mijn stempel NYC uit de Noor! Design serie Sending Messages 6410/0026. Deze heb ik gestempeld met Versamark inkt en bewerkt met PanPastel. Ook hierop zit weer een gelaserd hartje van Dutch Doobadoo.


Achter de postcard zit nog een bingokaartje verwerkt van de Noor! Design stempel 6410/0029.


Ook de achtergrond met script die je ziet is zelf gemaakt. Een afdruk gemaakt met Versamarkt inkt met de stempel Sending Messages 6410/0024 van Noor! Design en vervolgens bewerkt met PanPastel.



Zo zie je maar weer dat Noor en ook 3D heel goed samen gaan. Fijne avond meiden!

9 opmerkingen:

  1. mooi hoor lekker makkelijk dat je ze zo kunt uitdrukken scheelt heel wat pijnljk vingers van het knippen LOL

    groetjes Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha inderdaad Annemarie.... en aangezien ik niet zoveel geduld heb.... ;-)

      Verwijderen
  2. Hele mooie kaart in vrolijke kleuren, gaaf gemaakt Jolanda !
    Ik combineer Studio Light en Noor! ook zeer regelmatig,
    die gaan prima samen ☺
    Liefs van Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuk kaartje!

    Vrolijke kleurtjes en daar hou ik van...

    Groetjes, Natasja

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dit zijn ook echt mijn kleurtjes Natasja, moet opletten dat ik niet altijd roze neem haha xx

      Verwijderen
  4. Beeldschoon is je kaart en prachtige combinatie van de kleuren ...en voorgestanst 3d plaatjes ook ideaal voor mensen die snel last krijgen van hun handen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. prachtig dit 3D kaartje me t pan pastel

    gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtige kaart is het. Maar ik heb een vraag over het opengewerkte hartje. Ik heb dit pas geleden aangeschaft. Maar ik krijg het niet goed uitgestanst door de cuttlebug. Wat doe ik verkeerd. Ik gebruik de ABC plaat maar het opengewerkte binnenin komt niet los. Heb het nu al meerdere keren geprobeerd maar heb ze tot nu toe weg kunnen gooien. Met het vogelkooitje heb ik hetzelfde probleem. De tralies in het kooitje worden niet uitgestansd. Wie heeft er een tip. Alvast bedankt.

    BeantwoordenVerwijderen