zondag 17 november 2013

Happy Holidays

Ik zag bij Martine een ontzettend leuk plaatje voorbijkomen van C.C. Design dus die wilde ik ook graag gaan gebruiken op mijn kaartje. Het meisje heet Fuzzy Boots Birgitta en de achtergrond heet Snowy Wall. Beiden zijn als digi te bestellen bij C.C. Design.


Ik ben het plaatje natuurlijk weer gaan kleuren met de PanPastels. Na het inkleuren heb ik het plaatje gefixeerd met een fixatief spray en uitgeknipt. Toen wat gaan knippen en plakken in leuke kerstkleurtjes rood en groen in combinatie met designpapier.


Natuurlijk mocht mijn favoriete Noor! Design stans 6002/0147 ook weer niet ontbreken. In dit frame heb ik nog een paar gestanste nestabilities geplakt (rond en scallop).


Met een ronde pons heb ik een cirkel geponst, ook weer uit designpapier en hier een afdruk "Happy Holidays" op gemaakt met een tekst uit mijn Noor! Design stempelset 6410/0107.


In het kleine Kraft zakje heb ik een label gestoken wat ik gestanst heb met mijn Noor! Design labelstans 6002/0285. Ook daar weer een kerstgroet op gestempeld uit dezelfde stempelset 6410/0107.


Het kaartje is verder opgeleukt met hier en daar een gelaserde ijskristal uit de Dutch Paper Art lijn 472.948.003.


Allemaal nog een fijne zondag, ik ga weer snel verder... ben met een leuk sintproject bezig! :)

2 opmerkingen:

 1. Schitterend hoor je kaart, vele mooie details erop !
  Gezellige (knutsel) zondag ☺
  Liefs van Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een prachtig kerstkaartje is dit geworden jolanda

  mooie details er weer bij

  gr roelie

  BeantwoordenVerwijderen