zondag 3 november 2013

een welverdiende felicitatie

Ik kon het echt niet laten om alweer deze stempel met Calla 6410/0045 uit de kast te halen. Maar hij doet het ook gewoon zo mooi in combinatie met PanPastel. En tja, dat ik in de ban van de Pan ben, ook dat is geen nieuws.... ;-)


Ik heb dit keer weer gewerkt met 2 kleurtjes PanPastel uit de Raff's Cutie Set namelijk: 680.3 Bright Yell. Green Shade en 780.5 Raw Umber.


En in diezelfde kleurtjes PanPastel ben ik vervolgens ook het achtergrondje voor de kaart gaan maken met mijn nieuwe Noor! Design achtergrondstempel 6410/0024 uit de serie Sending Messages.


En dan is dit het eindresultaat geworden. De stempelafdrukken bewerkt met PanPastel in combinatie met bruin en wit cardstock.


Ik heb voor dit kaartje ook mijn nieuwe Vintage Flourishes stansjes weer gebruikt: de vlinders 6003/0033 en het vogelkooitje 6003/0034. Gestanst uit hetzelfde bruine cardstock en met een beetje 3D kit op de kaart geplakt.


Bij een kaartje hoort natuurlijk ook altijd nog een gepersonaliseerde tekst, dus ik heb een ovaal gestanst en hier vervolgens de tekst "een welverdiende felicitatie" op gestempeld.


En nog een close upje van de vlindertjes. Ze hebben een lekker klein maatje en zitten per 2 stuks op 1 stansje:


En dit zijn de gebruikte materialen voor dit kaartje:


En dan zit het weekend er alweer op dames. Op naar een nieuwe werkweek. Voor straks: slaap lekker, en morgen gezond weer op allemaal!

11 opmerkingen:

 1. prachtig , is inderdaad wel erg leuk die panpastels.

  groetjes Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ....en ook heel verslavend hoor Annemarie xx

   Verwijderen
 2. Een geweldige kaart, heel mooi ☺
  Liefsss Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kaart en heel mooi opgewerkt allemaal met gave kleuren !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Good morning sweetie, this is just gorgeous :0)) I love this Hugs Pops x x x

  BeantwoordenVerwijderen