donderdag 14 november 2013

N.Y.C.

Vandaag heb ik samen met Corina een demo mogen geven bij Doe@Ding. We zijn aan de slag gegaan met de Noor! Design stempels in combinatie met Zing embossingpoedertjes.


Ik heb papier gebruikt uit mijn nieuwe Fading Colours papierblok 6011/0301. Dit papier is zeer geschikt om overheen te stempelen.


Ik heb de Madeliefjes gestempeld met 6410/0015 met bruine Memento inkt. Vervolgens heb ik een afdruk gemaakt met de N.Y.C. stempel 6410/0026 uit de serie Sending Messages. Deze afdruk heb ik gemaakt met Versamark en ik heb hier vervolgens Zing embossing poeder in de kleur zwart (met Glitter Finish... zooo gaaf!!) overheen gestroooid. Verhitten met je heattool en je krijgt een heel mooi resultaat!


Maak de randjes van je papier wat rafelig met een paper distresser. Mat op een strook zwart papier en plak dit samen vervolgens op een cremekleurige vierkante kaart.


We hebben nog veel meer leuks gemaakt vandaag, maar dat zal ik jullie later showen!

4 opmerkingen:

 1. Wow Jolanda, deze is ook schitterend. Ga hem zeker proberen te maken. Vind hem helemaal geweldig. Gelukkig van het weekend lekker vrij dus kan mijn gang is gaan. Bedankt voor de uitleg.

  Liefs Nel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er weer schitterend uit !
  Fijne avond nog ☺
  Liefs van Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wowww Jolanda... wa t zijn die poedertje mooi zeg! Je hebt er een prachtige kaart meegemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi Hun, OMG I can't believe I've only just discovered your blog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! what am i like lol,
  lovely posts on here hun and i will be back lol,
  ps did you get my email? hugs Liz xx

  BeantwoordenVerwijderen