woensdag 13 november 2013

Sunset

Vandaag een kaartje a la Janet, zij heeft namelijk dit idee van de zonsondergang bedacht. Ik vond het zo mooi dat ik het van haar "gepikt" heb, maar de credits gaan uiteraard naar ons Janetje!


We hebben bij deze kaart de nieuwe Noor! Design Silhouette stempel 6410/0520 gebruikt. Deze is gewoon met zwarte inkt gestempeld. Je kunt deze stempel heel gemakkelijk verlengen, door nog een afdruk te maken waar je gebleven was met je grasrand.


Ik was helemaal weg van de zonsondergang die Janet gemaakt had op haar kaartje. Ik zal julllie laten zien hoe je dit doet.


Stans met een cirkelpons (de mijne is 38 mm doorsnee) een rondje uit en neem een paar basiskleurtjes PanPastel zoals rood, geel en oranje.


Plak dit geponste rondje even tijdelijk met verwijderbare tape op een stuk fluweelkarton van 14 x 14 cm en begin je achtergrond te kleuren met de bovengenoemde kleurtjes PanPastel.


Kleur heel je fluweelkarton en zorg dat de kleurtjes mooi in elkaar overlopen.


Als je klaar bent met PanPastellen verwijder je voorzichtig je geponste rondje zodat je zonnetje verschijnt. Fixeer je werk met een fixatief spray alvorens je er overheen gaat stempelen.


Maak een stempelafdruk met de grasrand op je fluweelkarton. Mat dit op wit cardstock en plak dit op een zwarte vierkante kaart. Maak af met een paar kleine vlindertjes van de Vintage Flourishes stans 6003/0033.


Iedereen een fijne dag gewenst en tot de volgende post maar weer!

6 opmerkingen:

 1. Bedankt voor je uitleg.
  Mooi kaartje.
  Gr Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor je uitleg.
  Mooi kaartje.
  Gr Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een schitterende kaart en bedankt voor je uitleg.

  groetjes,
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja het ziet er echt heel erg mooi uit !
  Gezellige (knutsel) avond nog ☺
  Liefs van Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is ontzettend mooi, en ga hem echt ook proberen te maken. Bedankt voor de uitleg, als ik hem klaar heb plaats ik hem.

  Liefs Nel

  BeantwoordenVerwijderen