zondag 10 november 2013

It's a Girl

Gisteravond nog een kaartje zitten maken en heb mijn eerste blauwe succesvolle mal 6002/0147 maar weer eens uit mijn opbergkoffertje gehaald. Deze verveelt eigenlijk nooit, wat voor soort kaartje je ook gaat maken.


Ik heb voor dit kaartje weer designpapier gekozen uit mijn nieuwe Noor! Design paperbloc Fading Colors 6011/0301. Ook de Baby Button stempel 6410/0032 heb ik op designpapier gestempeld. De vlindertjes zijn komen van gelaserde Dutch Paper Art velletjes.


Op de kaart heb ik ook weer een paar kleine schattige babyschoentjes 6002/0217 verwerkt, uit de Noor! Design Happy Baby lijn. De schoentjes zijn gekleurd met PanPastel.


Mochten jullie in de waan zijn dat ik zo mooi kan kleuren dan ga ik jullie bij dezen uit de droom helpen.... ;-) Dit plaatje komt van een kant-en-klaar stansvel van Mo Manning. Op de vleugels heb ik lekker veel stickles glitterlijm gesmeerd. De rand op de kaart is geponst met de Martha Stewart Doily Lace.


En dan gaan we zo verder met een jongenskaartje want we mogen dinsdag op kraamvisite. Fijne zondag allemaal!

5 opmerkingen:

 1. Super lief geworden Jolanda, maar dat je nog tijd had om deze kaart af te krijgen met al die rommelhobby fotokamers hahaha ;) xx Christa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterende kaart, heel lief en mooi !
  Gezellige (knutsel) zondag ☺
  Liefs van Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen
 3. geweldig kaartje Jolanda, echt leuk en lekker makkelijk die "knipvellen" lekker toch als je het er zo op kunt plakken. in het kleuren gaat toch veel tijd zitten he (wel leuk hoor!!!)

  groetjes Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel mooi kaartje Jolanda en hi hi ja ik dacht even zo jij kan mooi kleuren

  gr roelie

  BeantwoordenVerwijderen