maandag 25 november 2013

Happy Birthday

Vandaag was mijn Noor! Design stans Happy Birthday 6002/0296 aan de beurt om gebruikt te worden. Het fijne van deze stans is dat er ook een plakrand aanzit waardoor je hem heel eenvoudig achter een designpapiertje kunt plakken.


Dit is het kaartje wat ik ermee gemaakt heb. De Magnolia is uiteraard weer ingekleurd met PanPastel. Het voordeel hiervan is, dat je dan in exact dezelfde kleuren PanPastel je eigen achtergrondpapier kunt maken.


Het achtergrondpapier heb ik gemaakt door met VersaMark inkt eerst diverse afdrukken te maken met Noor! Design stempels. Ik heb gebruikt de stempel Sending Messages 6410/0025 en 6410/0026 plus de madeliefjes 6410/0015. Om het gehele af te maken heb ik nog hier en daar wat dots aangebracht met een Dutch Mask Art stencil.


De honingraatjes die je op deze kaart ziet zijn gemaakt van Softboard. Dit is ook een product wat ik voor Dutch Doobadoo ontwikkeld heb. Uit dit vel kun je kleine stukjes knippen of scheuren en dit op je kaart plakken. Ik heb de randjes nog een beetje beinkt.


Bij het maken van Vintage kaartjes is het erg leuk om het papier van Tim Holtz te gebruiken uit de Kraft-Core lijn. Dit cardstock heeft een kraft binnenstructuur. Wist je dat je met de Dutch Mask Art stencils ook kunt embossen? Dat is wat ik hier gedaan heb! Vervolgens lichtjes opgeschuurd met een schuurblok.


De tekst "Be Mine!" is gestempeld met de Noor! Design Clear Stamp Sending Love 6410/0040. Gestempeld met bruine inkt en vervolgens de randjes bewerkt met een paper distresser en een beetje beinkt.


Fijne avond allemaal en tot de volgende keer!

5 opmerkingen:

 1. jolanda hij is weer prachtig geworden zo met het mooie achtergrond van pan pastel en tilda in de zelfde kleur

  ben ook al wat bezig met achtergrondjes maken met wat ik zelf er van heb

  het inkleuren van tilda ziet er ook heel mooi uit meid

  lieve gr roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf, super, te gek, echt heel leuk en mooi !
  Een fijne en gezellige nieuwe (knutsel) week ☺
  Liefsss en grtjs van Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhhh super mooi en heb er voor de rest gewoonweg geen woorden voor! Geweldig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ooooooooooooo mooi zou alles wel willen he mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Good Morning sweetie, this is really gorgeous :0) big hugs love Pops x x x

  BeantwoordenVerwijderen