woensdag 20 november 2013

Jingle all the way

Goedemorgen allemaal, daar zijn we weer met weer een kerstkaartje voor jullie. Dit keer is het een beetje van mezelf en een beetje van Raffaela en Joyce.


Afgelopen zaterdag waren de Dutch Doobadoo meiden gezellig een dagje bij mij thuis om te freubelen. Raffaela heeft ons toen laten zien hoe je met stempels, PanPastel en natuurlijk de Dutch Doobadoo Mask Art stencils je eigen designpapier kunt maken.


Werk met verschillende kleurtjes inkt en PanPastel voor het mooiste resultaat. De randjes van je designpapier kun je zelf nog een vintage look geven door ze eerste te beinkten en vervolgens nog wat te bewerken met de paper distresser.


Ook mogen op dit kerstkaartje natuurlijk de Noor! Design Winter Wishes stansjes 6002/2021 niet ontbreken. Ook de Dutch Paper ijskristallen zijn leuk om je kaart mee af te werken.


De tekst "Jingle all the Way" komt van Noor! Design stempelset 6410/0107. De Bestie is trouwens ook ingekleurd door Raffaela, zij was zo lief om deze bij me achter te laten zaterdag.


Achter het afdrukje ook nog een bingokaartje gestoken van Noor! Design stempelset 6410/0029.


En dan gaan we vandaag eens starten met de voorbereiding van onze demo in Middelburg aankomend weekend!

3 opmerkingen:

 1. Hahaahah... een beetje van dit en een beetje van dat en een beetje van Maggi??? En natuurlijk een prachtkartje van jezelf! Heel gaaf in het paars, Jolanda!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. een mooie kaart hoor hebben " jullie" gemaakt hihihihi. Maakt toch ook niet uit als het resultaat maar mooi is en dat is zo

  groetjes Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heeeeel erg gaaf, een beetje van jullie allemaal, maar oh zo mooi !
  Liefsss Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen