zaterdag 29 december 2018

Sterkte

(onderaan dit bericht overzicht met gebruikte materialen)

Hallo allemaal,

Vandaag wil ik graag dit kaartje aan jullie laten zien wat ik deze middag LIVE gemaakt heb in de Noor! Design Facebook groep. Condoleancekaarten zijn niet altijd gemakkelijk om te maken maar wel het meest gewaardeerd. Daarom voor jullie een beetje inspiratie.


Neem als basis 3 stukken cardstock, ik heb gekozen voor de kleur raffia van Florence.
16 x 12 cm
15 x 11 cm
14 x 10 cm
Beinkt de randen met vintage photo en plak de 3 kaarten op elkaar. Tussen de laagjes heb ik 3D foamtape gebruikt zodat je wat meer diepte krijgt.


Snijd strookjes cardstock van 11 cm breed x 3 cm hoog en maak hieraan een mooi randje met de Doily Edge randpons. Deze ga je overlappend op elkaar plakken onderaan je kaart. Werk de randjes af met een uitgestanste banner. 


Ga vervolgens je kaart aankleden met heel veel Noor stansjes allemaal uit dezelfde kleur cardstock. Neem als basis verschillende ovalen en verwerk hierop bloemen, takjes en vlinders. 


Het Florence cardstock heeft een linnenstructuurje, de achterkant heeft een gladde kant. Dus draai deze om en stempel met Memento inkt in de kleur Rich Cocoa een tekst en knip deze uit. Plak de tekst met 3D kit wat verhoogd op je kaart.

Wil je deze kaart ook maken? In onze Noor & Zo webshop vind je alle gebruikte materialen op een rijtje. En we hebben er natuurlijk ook weer een actiepakket bij gemaakt.
(klik HIER om doorgelinkt te worden naar onze webshop)



   


3 opmerkingen: