donderdag 24 maart 2016

Ik ben jarig....

(onderaan dit bericht overzicht met gebruikte materialen)

Daar zijn we weer met een nieuw kaartje.
Vanaf vrijdag ligt de nieuwe Dutch Doobadoo collectie weer in de winkel. Zien jullie dit leuke model van deze kaart? Dat is gemaakt met weer een nieuwe Dutch Swing Card Art mal. Deze ligt vanaf vanmiddag weer in de winkel bij Noor & Zo.


De leuke teksten komen uit een stempelset uit de Noor! Design Let's Party collectie. En daar horen ook de kadootjesmallen bij. Het designpapier komt uit mijn favoriete Noor! Design blok Botanical. 


Deze kaart is wederom lastig op de kiek te zetten maar zoals je ziet is het binnenste ovaal dus een draaiend deel. Het vlaggenlijntje heb ik ingekort naar 4 vaantjes en hier met de Noor! Design Alphabet & Numbers stans de naam "Noor" op gemaakt. 


Het stempelafdrukje heeft Joyce ingekleurd met de nieuwe BrushMarkers van Winsor & Newton. 

Wil je op de hoogte blijven van deze nieuwe kleurtechniek? Word dan lid van onze Facebook groep "kleuren met BrushMarkers"


Aanstaande vrijdag staat er met alle Noor meiden een kleurdag op de agenda. We zijn uitgenodigd bij ColArt, de producent van deze markers. Uitgebreid fotoverslag zal volgen via onze Facebook groep. 

Zorg dus dat je niets mist!

   

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)Geen opmerkingen:

Een reactie posten