maandag 7 maart 2016

Boek van Ikke

Hoi allemaal,

Ook ik heb een "boek van ikke" gemaakt, net zoals Raff. Raff had uiteraard een jongensuitvoering gemaakt en ik heb voor Noor een meisjesuitvoering gemaakt.


Het is een heel leuk boekje met heel veel pagina's dat bij elkaar gebonden wordt met een banderol die je ook zelf maakt. De basis van het boekje is gemaakt van kraft papier.
Ik heb in mijn boekje ook stukjes van Noor haar geboortekaartje gebruikt zoals de tekstballon voor op het boekje.


Het boekje zit boordevol verstopte tags met daarop een verhaal. Voor de tags gebruiken we natuurlijk de handige Noor! Design No End Borders mallen. 


Ik heb ervoor gekozen om de teksten zelf te schrijven met Creative Lettering. We geven hierin ook workshops bij Noor & Zo. Een echte aanrader! 


De tekst "Precious" komt uit een Dutch Paper Art vel baby. Mat je foto's op wit papier en plak hierachter een stukje gescheurd ribbelkarton zodat je foto extra uitgelicht wordt. 


In de Noor! Design stans Little Princess past precies een kiekje op pasfotoformaat. 


De leuke bloemetjes die je hier ziet zijn gemaakt met de laatste nieuwe Vintage Flourishes stans van Noor! Design. 


In deze dagworkshop bij Noor & Zo ga je de basis van dit boekje helemaal zelf maken. Vervolgens kleed je het boekje aan met Noor! Design papier. Je mag bij deze workshop zelf een Noor! Design papierblok in formaat 15 x 30 cm naar keuze uitzoeken.

Het is een beetje een lastig boekje om hem in zijn geheel op de kiek te zetten maar ik heb een poging gedaan.... ;-)Het boekje ligt bij Noor & Zo in de winkel. Daar kun je hem komen bekijken, vastpakken... uitklappen en wat je maar wilt.

Op deze data wordt deze workshop gegeven:
(klik op onderstaande datum als je wilt reserveren)


Hopelijk tot ziens bij een van deze gezellige dagworkshops!

   


5 opmerkingen:

  1. Wat een schitterend boekje zeg. Super leuke herinnering ook voor later.
    groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb het boekje vandaag gezien in de winkel, net als die van Raffaela. Móóóóói!!!!! Wat zullen ze daar later veel in kijken en van genieten. Lieve groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen