donderdag 21 augustus 2014

Warm Winter Wishes

Na al die kaartjes had ik weer eens zin om wat anders te maken dus heb ik maar weer het MDF Drieluik van Dutch Doobadoo genomen. Dat blijft zo'n klein leuk ondergrondje waar je van alles op kwijt kunt. Ik heb hem dit keer bewerkt met het papier van CraftEmotions uit de lijn Winter Woods.


Ik heb de 3 MDF delen dus beplakt met Winter Woods papier en vervolgens de randjes wat aangezet met gesso. Ook de stempel van het hert komt uit de collectie Winter Woods. 


En op een winters tafereeltje mogen natuurlijk ook de Noor! Design ijskristallen niet ontbreken. Ik heb de grootste uit de collectie gebruikt, namelijk de 6002/2020. Het label heb ik ook gestanst uit Winter Woods papier, dit is de Noor! Design mal  6002/0269. De tekst op het label komt uit een Noor! Design stempelset Winter Wishes.


Het drieluik is aan elkaar geknoopt met wit koord. De tekst "Let it snow" is gestempeld met een stempelset uit de collectie Sending Messages. Ook het postzegeltje waar deze op zit komt uit dezelfde collectie. Het randje boven de huisjes is een Vintage Borders randstans.


Ik vond dit weer een erg leuk project om te maken. Dit voorbeeld gaat mee naar de Knotsgekke Kaartendagen in Den Bosch en zal te bewonderen zijn in de stand van HobbyVision. Jenine zal de gehele collectie Winter Woods ook bij zich hebben op de beurs. Je kunt haar vinden op standnummer 203.


Ik zal zelf ook donderdag en vrijdag op de beurs te vinden zijn. Hopelijk zien we je daar nog!


 
 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:5 opmerkingen:

 1. Heel gaaf! Papier komt op mn verlanglijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, wat een fantastische stempel en papierlijn. Dit komt weer op mijn verlanglijstje te staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is dit toch ook weer mooi.. je zou eigenlijk alles wel willen hebben.. de stempels, het papier en de mallen.. maar we moeten keuzes maken.. maar gelukkig kan dat ook..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtig gedaan, weer een mooi kunstwerkje.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen