vrijdag 8 augustus 2014

Earth laughs in flowers

Ik merk dat er op de demo's veel interesse is voor wat eenvoudigere kaarten. Ook wel CAS-kaarten genoemd, wat staat voor Clean & Simple. Vandaag heb ik weer zo'n exemplaar voor jullie:


Ik heb de ondergrond een kleurtje gegeven door met de Copic Air Brush en een roze copic marker en in de hoeken het dots-patroon te sprayen met een Dutch Mask Art stencil. In het midden heb ik als basis een stukje Dutch Cardboard Art genomen, gescheurd uit het vel en wit gemaakt met gesso.


Hierop naar eigen idee swirls, blaadjes en paper flowers verwerkt.

Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd. Hoouden jullie van deze rustige kaartjes of zie je toch liever de gebruikelijke scrapkaartjes. Laat een reactie achter zodat we hier iets mee kunnen doen met de diverse design teams! De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:4 opmerkingen:

 1. Het is een prachtig kaartje. af hankelijk voor wie het kaartjes is bepaal ik hoe druk het mag worden. Kinderen kan drukker. Persoonlijk houd ik van de wat rustigere kaartjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vindt ze erg mooi .. weet alleen niet wat gesso is en wat ik er mee kan doen ? vindt het effect wel heel erg mooi .

  groetjes Martha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Martha gesso is eigenlijk niet meer dan een witte grondverf, waar je alles wat een kleurtje heeft wit mee kunt maken. Ik gebruik het bijvoorbeeld ook om MDF ondergronden wit te maken.

   Verwijderen
 3. Ik vind het een prachtig kaartje!
  Ik vind zowel scrapkaarten leuk om te doen maar rustige kaartjes ook op zijn tijd.
  Zelf stempel ik net liefst,gebruik er wel bloemetjes bij maar maak die het liefst zelf.
  Dus het maakt mij niet uit ,ik vind zowel rustig als wat drukker mooi,maar niet TE druk....
  Ik maak nooit iets na,maar gebruik wel vaak een basisidee als inspiratie,daar geef ik dan zelf graag een andere draai aan....

  BeantwoordenVerwijderen