zondag 3 augustus 2014

Sketch It

Ik ben dit keer aan de slag gegaan met de sketch die Tiets voor ons laatste Noor! Design magazine gemaakt heeft. Tiets legt in het magazine ook altijd stap voor stap uit hoe je je kaart op moet bouwen, dus een kind kan de was doen!


We hadden deze week ook nog een vraag in de Noor! Design Facebook groep over hoe wij kleuren designpapier kiezen voor onze kaarten. Ik merk dat veel mensen daar nog moeite mee hebben. Het antwoord is eigenlijk eenvoudig: neem als basis een Noor! Design papierblok, al deze designs passen altijd perfect bij elkaar. Ik heb voor dit kaartje het Noor! Design Vintage papierblok 6011/0101 genomen.


Bij dit designpapier heb ik alleen zwart en kraft cardstock gebruikt. Het vintage plaatje is van HobbyVoordelig. Op de sketch dien je ook een cirkel te gebruiken en daarvoor heb ik de Noor! Design doilies mal 6003/1002 gebruikt.


De tekst "precious" heb ik gestempeld met een stempel uit de Noor! Design Happy Baby stempelset 6410/0032. Het vogelhuisje en het vogeltje komt uit een Dutch Cardboard Art vel.


Tiets heeft weer een leuke uitdaging uitgeschreven met deze Sketch It. Jullie mogen je kaartje uploaden in onze Noor! Design Facebook groep, om deel te kunnen nemen.


Dit kun je doen tot 20 augustus om kans te maken op deze leuke stempel die Tiets wil verloten. Ze zal na 20 augustus op ons Noor! Design blog de winnaar bekend maken.


Een fijne dag nog gewenst en tot snel maar weer! De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:Geen opmerkingen:

Een reactie posten