donderdag 10 november 2016

Sneeuwpret

(onderaan dit bericht overzicht met gebruikte materialen)  

Dag lieve lezers,

Daar zijn we weer met een kaartje. Ik ben helemaal dol op het maken van winterse tafereeltjes. En daar hebben we bij Noor! natuurlijk heel veel leuke stansen voor. En zijn ze niet winters dan geef je ze gewoon zelfs een winters tintje door er wat sneeuw op te verwerken..... ;-) 


Als basis heb ik de nieuwe Dutch Foldcard Art mal van Dutch Doobadoo gebruikt. Een drieluik met een halve cirkel. Je kunt hier weer lekker veel op kwijt en daar zijn we natuurlijk dol op! 


Als centraal middelpunt op deze kaart heb ik het raam van Noor! Design gebruikt met daarachter een plaatje van HobbyVoordelig. De boom heb ik gezellig voor het raam gezet. 


Verder heb ik de kaart afgewerkt met allerlei leuke stansjes. Zijn ze niet winters? Dan maak je ze gewoon winters door er sneeuw op te maken.


Ik hoop dat ik jullie weer heb mogen inspireren met dit winterse kaartje! 

Liefs,
Jolanda

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)5 opmerkingen:

 1. Wat is die super mooi zeg
  Groetjes Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is prachtig zeg. Wat een mooi winters tafereeltje is dit. Erg mooi gedaan.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Jolanda, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Een hele gezellige verjaardag gewenst. Geniet met volle teugen!!! Lieve groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vergeten om te zeggen dat ik je kaart heel erg leuk vind!!!

  BeantwoordenVerwijderen