vrijdag 18 november 2016

Make your dreams happen!

(onderaan dit bericht overzicht met gebruikte materialen)

Hallo dames,

Ik heb mezelf weer eens uitgedaagd en een jongenskaartje gemaakt. Echt niet mijn ding maar ik moet zeggen  dat het prima gelukt is. Kan natuurlijk ook niet anders met dat nieuwe Noor! Design stansblok Cool Dudes....

In het blok zitten leuke plaatjes zoals ik hieronder gebruikt heb van het jongetje in het vliegtuig, maar ook bingokaartjes, labels, banners, borders, tags en nog veel meer. 


Als basis heb ik de Dutch Shape Art mal van het schild gebruikt, ook echt jongensachtig!
Ik heb jullie live mee laten kijken in onze Noor & Zo Facebook groep bij het maken van dit kaartjes. En zoals je ziet is kaartjes maken met dit stansblok echt een fluitje van een cent! 


Heb je dit live optreden gemist? ;-)
Je kunt het filmpje nog terugkijken in onze Noor & Zo Facebook groep. Klik maar op bovenstaand plaatje om doorgelinkt te worden. Combineer je kaartje met wat uitgestanste mallen voor een tof geheel. Ik heb op deze kaart alleen de gears stans gebruikt. 


Aanstaande zondag 20 november zijn we ook open met de winkel. Er zijn veel leuke demo's en natuurlijk ook met deze stansblokken. We zijn er vanaf 10.00 uur dus loop gezellig binnen!


Een fijn weekend gewenst allemaal en tot zondag! 

   

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)4 opmerkingen:

 1. Een stoere mannenkaart Jolanda!
  Heel mooi en super gaaf.
  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed gelukt hoor, heel stoer!
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super stoere lijn ik vindt hem weer geweldig! Dat papier was er natuurlikj al maar de rest is een mooie aanvulling!

  Groet,
  Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow wat een toffe jongens/mannenkaart. Super
  groetjes Bianca

  BeantwoordenVerwijderen