woensdag 4 november 2015

So many of my smiles...

Hallo dames,

In het laatste Noor! Design magazine had ik hem ook al gemaakt. Een leuk cadeau-envelopje waarin je zakjes thee en Merci chocolaatjes kunt verstoppen. En dit model hebben we deze maand bij Noor! Design ook als blog challenge gekozen.

Ik heb dus nog een exemplaar gemaakt voor jullie: 


Het papier komt uit het blok Shabby Chic. Gecombineerd met kraftpapier geeft dit een mooie vintage look. Het vintage plaatje is van HobbyVoordelig. 


En zo ziet de binnenzijde van het envelopje eruit. Leuk kadootje toch? 


En dit is het patroon wat we hiervoor gebruikt hebben:
(wil je dit patroon in een handig PDF formaat ontvangen? Stuur dan even een email naar joyce.martens@noortje-design.blogspot.nl o.v.v. patroon Merci envelop) Je kunt meedoen met onze challenge tot 30 november 2015 door je bloglink toe te voegen aan Mr. Linky onderaan het bericht op het Noor! Design blog:


 Heb je geen blog dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam te mailen naar: 

En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na 30 november met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan  maart maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons een leuke prijs van Noor! Design. 

Veel plezier met het maken van deze workshop!
We zien graag al jullie creaties tegemoet!


 

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & ZO webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)1 opmerking:


 1. Ik vind hem super gaaf geworden,
  mooie kleuren ook ☺
  Fijne avond !
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}
  {DT De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen