vrijdag 20 november 2015

Jij bent leuk!

Dag lieve meiden,

Vandaag wil ik jullie een project laten zien waar ik heel erg mee in mijn sas ben. Namelijk een mini boekje dat ik gescrapt heb met foto's van Noor en mij. De foto's zijn gemaakt door Corina.


Afgelopen zaterdag was Corina bij Noor & Zo voor een scrapworkshop waarin ze een Shabby Winter Mini Album gingen maken. Ik heb de basis van het mini album ook gemaakt van kraft maar er mijn eigen draai aan gegeven met ander papier en andere foto's. 


Het designpapier wat ik gebruikt heb komt uit het blokje Good Old Days van Noor! Design en dit past perfect bij foto's in sepia kleur. En laat ik daar nou net zo dol op zijn! :)


In het boekje heb ik ook de labels uit de Dutch Label Art velle van Dutch Doobadoo gebruikt. 


Het is leuk om in het boekje ook hier en daar wat script stempels te gebruiken die je gewoon over je designpapier heen stempelt. 


Kijk dat snoetje, hoe lief! Ik heb in het boekje ook teksten gemaakt met de Tim Holtz Alphabet Stickers. De harten die je ziet komen uit Dutch Cardboard Art vellen van Dutch Doobadoo.


Het is ook leuk om een foto in 2 stukken te snijden (waar het kan) en deze over een dubbele pagina te verdelen. Kleed je pagina's verder aan met Noor! Design mallen en stempels. 


Zoek je een leuke titel voor je boekje, zoek dan eens op Pinterest. Daar heb ik deze quote ook gevonden. Print hem uit op cardstock en maak er zelf een doodle randje langs met een Copic Multiliner.


Ik vond het weer leuk om weer eens een boekje te scrappen. Corina bedankt voor de inspiratie! 

 

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)5 opmerkingen:

 1. Mooie blijvende herinnering!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooie uitvoering heb je ervan gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig boekje! Heel mooi gemaakt.
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi albumpje geworden, ben zelf al enige jaren gestopt met scrappen maar kriebelt toch weer, mag ik vragen welk font je hebt gebruikt op het grotere labeltje?
  groetjes, Silver

  BeantwoordenVerwijderen