zondag 29 november 2015

Winter Wishes

Goedemiddag op deze regenachtige dag,

Wat een onstuimig weertje he? Een heerlijke zondag om lekker binnenshuis te blijven en niets anders te doen dan thee met honing drinken en freubelen. Ik heb vandaag een kaartje voor jullie met als basis de nieuwe Dutch Card Art mal Mok. 


Met de nieuwe Card Art mal kun je natuurlijk heel veel kanten op Ik heb er een paar zakjes thee in gedaan maar bijvoorbeeld chocolademelk kan natuurlijk ook. De Winter Glow thee van Pickwick, daar hoort natuurlijk ook een winters sfeertje bij.


Het plaatje komt uit een Noor! Design Winter Wishes blok. Daarnaast gewerkt met lekker veel Noor! Design stansen uit de collecties Winter Wishes en Afternoon Tea.


Hoop dat ik jullie weer heb mogen inspireren met dit kaartje. Ik duik weer lekker mijn hobbyhok in om weer verder te gaan. Fijne zondag nog en tot snel maar weer!

 

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)1 opmerking:

  1. Leuk met die theetjes erbij!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen