donderdag 12 november 2015

Het sneeuwt!

Hello :)

Het is alweer even geleden dat ik hier iets heb laten zien. Kaartjes genoeg gemaakt maar er moest nog even tijd gemaakt worden om te bloggen. Deze keer heb ik een boekkaart gemaakt met als basis natuurlijk een Dutch Shape Art mal. 


Ik heb dit kaartje gemaakt voor de Dutch Doobadoo Sketch Challenge.

Alweer de 9e Sketch Challenge op het Dutch Dooadoo blog. We vinden het geweldig dat jullie zo enthousiast mee doen! We willen jullie ook bij deze mallen graag een beetje op weg helpen in de opbouw van je project. 


Deze keer hebben we weer voor een Shape Art mal gekozen. Het boek op zich is al een mooi mal om te maken en wat designpapier en bloemen helemaal een succes.


Ik heb voor een plaatje van HobbyVoordelig gekozen en dit gemat op bruin ribbelkarton. In het midden van het boek heb ik een stuk bruik touw geknoopt. 


Rechts onderin een mooie toef gemaakt met wat natuurlijke materialen en Noor! Design stansen van bladeren en swirls.

Je kunt meedoen met onze challenge tot 30 November 2015 door een foto van je creatie inclusief je naam te mailen naar:  joyce.martens@noortje-design.nl

En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na 30 november met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons een Dutch Doobadoo prijzenpakket.

We hopen dat jullie allemaal mee doen met de Dutch Doobadoo Challenge. Heel veel succes!

 

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)1 opmerking: