donderdag 19 februari 2015

Dutch Doobadoo Sketch Challenge

Hallo lezers,

Omdat er al zo ontzettend veel Dutch Doobadoo fans zijn, leek het ons leuk om ook een vaste maandelijkse Dutch Doobadoo blog challenge te starten. We zullen gaan werken met een sketch waarbij je altijd als basis een Dutch Shape Art of Dutch Card Art mal nodig hebt.


En dit is mijn bijdrage geworden met deze sketch. Ik heb gekozen voor het designpapier uit het nieuwe Noor! Design papierblok Spring


Roosjes maken we natuurlijk gewoon zelf met de Noor! Design Roll Up Roses. Dan heb je altijd bloemetjes precies passend in de kleur van je kaartje. Onder de roosjes heb ik wat blaadjes van Dutch Doobadoo uit een Dutch Paper Art vel gebruikt. 


Leuk om te melden is ook dat dit kaartje dus echt 100% Noor! en Dutch Doobadoo proof is. We hebben nu zelfs onze eigen vintage plaatjes. 


Ze zitten in een blokje met daarin 18 designs op formaat 10 x 10 cm. Er zitten plaatjes in in zwart wit maar ook in sepia. 


Het kaartje is gemaakt voor de pasgeboren dochter van Jaap van Dutch Doobadoo. Zij draagt de mooie naam Floor, en deze heb ik op de vlaggenlijn verwerkt met de Typewriter stempels. 


Je kunt meedoen met onze challenge tot 28 februari 2015 door een foto van je creatie inclusief je naam te plaatsen op het Dutch Doobadoo blog bij Mr. Linky. Heb je geen eigen blog dan mag je je project inclusief je naam  emailen naar: 
En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na 28 februari met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons dit prijzenpakket:


 

 

We hopen dat jullie allemaal mee doen met onze eerste Dutch Doobadoo Challenge. Heel veel succes!

 

1 opmerking:

  1. Een schitterend kaartje en hoe geweldig dat er nu ook een challenge blog erbij is gekomen met meteen zo,n mooie skechts.
    Heel veel succes met jullie nieuwe blog.

    Groetjes van Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen