maandag 3 maart 2014

You're never fully dressed

Vandaag heb ik weer een Fashion kaartje voor jullie maar dit keer in een hele andere stijl. Ik heb alweer de grote Dutch Shape Art mal gebruikt. Gewoon omdat je daar zo lekker veel op kwijt kunt.


Het stempelafdrukje van de dame heb ik ingekleurd met l'Aquarelle met een beetje hulp van Miranda. Ik vind hem echt wel redelijk gelukt. Het afdrukje heb ik uitgeknipt en verwerkt op mijn favoriete ovalen Noor! Design mal 6002/0304. Gestanst uit zwart cardstock geeft dit toch wel een sjiek effect.


Ik heb op de kaart een tekst verwerkt van de Noor! Design Fashion stempelset 6410/0065. Rondom de tekst heb ik zelf met een zwarte Molotow marker een beetje gedoodled. De tekst is weer verwerkt in een andere ovalen Noor mal namelijk de 6002/0258.


Uit de serie Fashion heb ik verder een handtas 6002/0319 en een pump 6002/0320 gestanst uit Colorcore cardstock wat je lekker op kunt schuren.


Verder is de kaart afgewerkt met wat kanten bloemen en wat metalen ornamentjes. En hier nog even een overzicht van alle gebruikte materialen.


Ik wens iedereen nog een fijne avond en tot de volgende post maar weer!


8 opmerkingen:

  1. een mooie elegante kaart Jolanda.

    gr karin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mooie schieke kaart jolanda met de prachtige mallen er bi


    gr roeliej

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke kaart is dit geworden!

    Groetjes, Natasja

    BeantwoordenVerwijderen
  4. This is absolutely fabulous Jolanda, I like the image the papers and all the embellishments.
    Kevin xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nou Jolanda je had niets teveel gezegd hoor want hij is weer helemaal gaaf geworden hoor, supersss Veel liefs Terry xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtige kaart is dit weer ☺

    Een hele fijne week met heel
    veel leuke dingen en knutselen.

    Veel liefsss van Erica ☼
    {Heidebloempjuh}

    BeantwoordenVerwijderen
  7. O wow, deze kaart is prachtig. Doet me gelijk denken aan Downtown Abbey, de prachtige serie over de tijd van de prachtige mode. Daar past deze kaart heel goed bij

    BeantwoordenVerwijderen