donderdag 6 maart 2014

New Home

Dat ik aan het kleuren met het l'Aquarelle van Sennelier hebben jullie vast al wel gezien. Ik vind het een erg prettige aquarelverf om mee te werken. In tegenstelling tot distress kun je dit kleurmiddel nog heel lang "corrigeren", gewoon door het weer nat te maken.


We zijn inmiddels ook al met het Sennelier blog van start gegaan waar we heel veel tips en uitleg geven over deze kleurtechniek.


Ik heb dit keer gekozen voor een iets ander model kaartje. Ik heb een stuk cardstock van 15 x 30 genomen en dit gerild op 7,5 cm en op 22,5 cm en de zijkanten naar binnen gevouwen. Aan beide uiteindes heb ik de nieuwe blauwe Noor mal 6002/0291 gebruik. Hier zit al een plakrand aan dus deze kun je netjes wegwerken achter je designpapier.


De tekst "New Home" heb ik op designpapier gestempeld met de Noor! Design Clear Stamp Set Scrabble 6410/0079. Alle lettertjes zijn losse stempels, je stempelt ze dus en knipt ze vervolgens uit. Het designpapier op dit kaartje komt overigens uit een blokje van Bo Bunny.


En bij een nieuwe woning hoort natuurlijk ook een sleutel. Ik heb dit bosje sleutels gemaakt met de Noor! Design Vintage Flourishes stans 6003/0040.


Dit kaartje gaat aanstaande zaterdag mee naar Delft, waar ik samen met Corina van  Holstein een demo zal geven met de laatste nieuwe Noortjes op de creamarkt bij HobbyVoordelig.


Misschien tot zaterdag!


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:2 opmerkingen:

 1. Het is weer een plaat van een kaart,
  leuk zijn de stempel letters ☺

  Een hele fijne avond nog.
  Veel liefsss van Erica ☼
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen