maandag 31 maart 2014

Vogeltjes

Vandaag heb ik weer eens een ander kaartje voor jullie dan jullie van mij gewend zijn. Ik heb als basis papier uit het nieuwe Noor! Design papierblok Wood Texture gebruikt, op een witte basiskaart.


Vervolgens heb ik een scallop cirkel gestanst met een nestabilities stans en deze in het midden op mijn kaart geplakt. Daar weer een kleinere ronde nestabilitie op gelegd en een cirkel, dus een doorkijkgat uit de kaart gesneden.


Vervolgens heb ik op een vel mica, met Stazon Opaque inkt, een afdruk gemaakt met de tak met vogels uit mijn nieuwe Noor! Design stempelset 6410/0067. Stazon inkt leent zich prima om te stempelen op mica sheets, dit in vergelijking met andere inkten die dus nat blijven op mica.
Dit vel mica heb ik vervolgens achter mijn venster in de kaart geplakt.


Zo heb je dus een doorkijkvenster. De kaart is afgewerkt met wat bloemen en wat lint. Meer vond ik op deze kaart niet nodig.


Aan de binnenzijde van de dubbele witte kaart heb ik nog een vel kraft papier geplakt zodat de gestempelde witte vogels iets beter te zien zijn wanneer de kaart dicht is. Ik hoop dat ik jullie met dit kaartje weer heb mogen inspireren tot het maken van weer eens wat anders!


 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:6 opmerkingen:

 1. Helemaal super, geweldig mooie kaart ☺
  Gezellige en fijne nieuwe week ☼
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 2. So beautiful I like the stamped birds and the design
  Kevin xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een techniek met een mooi resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dankjewel voor deze uitleg van deze zeer mooie kaart
  gr
  Tine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er geweldig uit
  Liefs Cinderella

  BeantwoordenVerwijderen