vrijdag 7 maart 2014

MDF Deurhanger

Vandaag weer een ander project wat ik jullie wil laten zien wat ik ook alvast gemaakt heb voor mijn demonstratie morgen bij HobbyVoordelig in Delft. Ik heb de nieuwe Noor! Design MDF Deurhanger gepimpt.


Ik heb hiervoor het papier gebruikt uit mijn nieuwe  Noor! Design papierblok Spring. Dit is ook weer formaat 15 x 30 cm dus ook weer te gebruiken voor grotere projecten zoals deze deurhanger.


Ik heb een vintage plaatje van Pion gekozen. Deze op een ronde ovalen Noor mal verwerkt. De tekst "jarig" heb ik gestempeld met de Noor! Design Scrabble stempelset.


De mooie rand die je hier ziet is ook een nieuwe van Noor, namelijk de 6002/0314. Als het grijze papier wat je op deze deurhanger ziet is trouwens het Fabric papier van Joy!Crafts. Kun je lekker opschuren voor een vintage effect.


Het bosje sleutels is gemaakt met de nieuwe Vintage Flourishes stans 6003/0040. Strikje eraan en hij kan zo op je project.


De tekststans Hoera heb ik ook gestanst uit het designpapier uit het spring blokje.  Je kunt deze mal ook matten. Ik heb hem op zijn kop op het fabric papier gelegd, overgetrokken met potlood en toen nagetekend.


De schoentjes komen eigenlijk uit de Noor! Design collectie Happy Baby maar doen het op een gewoon jongensproject natuurlijk ook hartstikke goed. De deurhanger heb ik verder opgeleukt met de postcard stempel 6410/0031, deze ook weer gestempeld op het designpapier uit het blokje.

Nu snel mijn tas inpakken en dan zie ik jullie hopelijk morgen in Delft!De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:2 opmerkingen:

  1. Wow Jolanda this is absolutely gorgeous, I love all the die cuts!!
    Kevin xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie deurhanger!

    Groetjes, Natasja

    BeantwoordenVerwijderen