dinsdag 25 maart 2014

Love Mail

Ik heb nog een behoorlijk to-do lijstje liggen met kaartjes die ik nog wil maken voor het aankomende weekend. Donderdag geef ik samen met Jenine een demo bij HobbyVision in Rijssen en zaterdag met bijna het hele Noor! Design Team bij Harlekino in Gulpen.


Ik wilde natuurlijk zelf ook nog iets maken met de nieuwe Noor! Design vlinderstans. Bij deze stans zitten ook nog losse vlindertjes en die heb ik ook weer op mijn kaartje verwerkt.


Het stempeltje is een nieuwe van Wild Rose Studio en heb ik natuurlijk weer ingekleurd met l'Aquarelle van Sennelier. Maandag hebben we hier een gezellige kleurmiddag gehad met Diny, Gretha en Jolanda... zeer leerzaam!


Als ik een wat grotere kaart maak, met de Dutch Shape Art mallen, vind ik het altijd wel fijn om ook mijn postcard stempel uit de collectie Sending Messages te gebruiken. Die vult zo lekker op. Het designpapier komt uit een blokje van Studio Light.


En nog even het totale kaartje! De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:4 opmerkingen:

 1. wat een schatje een heel mooi en lief kaartje Jolanda.

  gr karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ook weer een heel mooi kaartje geworden meid met deprachtige vlindermal en lief stenpeltje

  gr roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gorgeous card Jolanda, I like the image the postcard the colours and the beautiful butterfly ring,
  Kevin xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig mooi kaartje, toffe stempel ook ☺
  Gezellige en fijne week ☼
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen