zaterdag 1 maart 2014

Bling bling baby

Deze week ben ik aan de slag gegaan met mijn nieuwe Fashion collectie. Ik heb als basis het MDF drieluikje van Dutch Doobadoo genomen want daar kunnen we lekker veel op kwijt.


In de ovaaltjes heb ik de nieuwe achtergrondstempel Shoes 6410/0028 gebruikt. Gestempeld met VersaMark en vervolgens op kleur gemaakt met PanPastel.

 

Het MDF heb ik eerst beplakt met een papiersoort van Joy!Crafts die jullie waarschijnlijk nog niet kennen. Het papier heet Glaze Cardstock en heeft een leuke tijgerprint. Het zit verpakt per 8 vel A4, mooie dikke 230 grams kwaliteit karton.


Dit papier demonstreren we op de demodagen bij Doe@Ding, gisteren en vandaag. Je kunt het eventueel ook bestellen bij HobbyVision online onder nummer 8011/0430.


De silhouette stempels 6410/0088 en 6410/0089 uit de serie Fashion doen het erg leuk in combinatie met Zing embossingpoeder in de kleur zwart.

 

Ik heb het drieluikje aan elkaar geknoopt met zwart satijnlint. Zo kun je hem dus rechtop zetten.


De teksten op het MDF drieluik komen uit een stempelset uit de collectie Fashion. Ik heb de randjes zelf gedoodled met een zwarte Molotow marker.

 

En ook de stans van de pump 6002/0320 komt uit onze nieuwe collectie. Ik heb deze ook weer gestanst uit het Glaze cardstock en vervolgens de randjes beinkt met een zwarte inkt.


Dit voorbeeld kun je ook vandaag nog bekijken op de demodag bij Doe@Ding bij Joyce. Ik ben er zelf niet want ik ga carnavallen.... ALAAF! :)

3 opmerkingen:

  1. Je bent op tijd voor de nationale vrouwendag 8 maart.
    Ze zijn leuk. Ben gisteren ook even bij jou wezen kijken bij Doe@ding.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is nog eens goeie timing dan he Anneke haha!
      Leuk dat je er was gisteren xx

      Verwijderen
  2. mooi deze meiden creatie zo vooral voor de wat oudere meiden

    veel plezier met carneval vieren

    gr roelie


    BeantwoordenVerwijderen