donderdag 9 april 2020

3D doorkijkkaart

Hallo lieve lezers,

We hebben ook deze maand bij Noor! Design weer een hele leuke maandchallenge voor jullie en die is dit keer bedacht door Hanny. Klik {HIER} om haar stap voor stap tutorial te bekijken.

We gaan voor deze uitdaging werken met een patroon dat bestaat uit 4 A6 kaarten met een uitsnede. Dit patroon kun je gratis downloaden in onze Noor! Design Facebook groep onder bestanden:
- klik {HIER} voor het patroon -



Ook ik ben met deze uitdaging aan de slag gegaan. Ik heb gewerkt met de designpapiertjes feeling crabby. Als je je 4 kaarten A6 met uitsnede maakt ziet dat er als volgt uit:


Je gaat nu iedere kaart aankleden. Ik heb er dus een zeethema van gemaakt. Je kunt zelfs visjes aan een nylondraadje in je kaart hangen.


Als je de kaarten aangekleed hebt ga je er foamtape tussen plakken. Ik heb 3 laagjes van 1.5 mm dikke foamtape gebruikt om zo wat diepte te creƫren. En dan zien je kaartjes er zo uit als je ze op elkaar geplakt hebt.


Vervolgens gaan we verder met de omslag. Snijd hiervoor een stuk cardstock van H 16 x B 25,5 cm en ril dit aan de korte kant op 11,5 en 14 cm. Ril goed door met een vouwbeen.


In de kaft heb ik een eyelet bevestigd met daaraan hemp cord met wat flosjes.





Wil je deze kaart ook maken in dit thema. Dat kan! We hebben weer een leuke Bellalicious kit voor jullie gemaakt voor als je deze kaart huis wilt maken. Ook het patroon zit erbij en de stap voor stap video.



De complete video van deze Facebook LIVES kun je nu weer terugkijken op ons Noor! Design You Tube kanaal:



Bedankt weer voor jullie bezoekjes en tot een volgende keer!


   


1 opmerking: