maandag 5 november 2018

Age is irrelephant

Dag allemaal,

Vandaag weer een heerlijke girly kaart die ik jullie wil laten zien gemaakt met leuke nieuwe materialen die nu in de winkel liggen. Ik heb hiervoor de nieuwe Dutch Card Art mal van Dutch Doobadoo gebruikt met het nagellakflesje. Neem deze over op cardstock en designpapier om mee te beginnen.


Neem als basis voor je kaart:
zwart cardstock - formaat 21 x 11,5 cm
wit cardstock - formaat 20,5 x 11 cm
designpapier - formaat 20 x 10,5 cm
Plak dit op je kaart.

Stans vervolgens de Birthday stans uit en knip (als je wilt) de swirls aan de bovenkant eraf.

Snijd nu:
zwart cardstock - formaat 17 x 9 cm
designpapier - formaat 16,5 x 8,5 cm
Neem voor dit stukje designpapier een effen kleur want hierop komt je nagellakflesje en dan komt deze mooier uit. Plak deze beide papiertjes op elkaar en plak aan de rechterkant je randstans BIRTHDAY erachter voor je het geheel weer op je kaart plakt.


Het lieve olifantje komt uit het Bella Lulu knipvel Prima Ballerina. Bol dit na het uitknippen een beetje op en plak op met wat 3D kit. Stans met de Jilliez stansmal een cijfer van de leeftijd van de ontvangster van je kaart. 


Stans je bloemen uit designpapier, maak ze nat en frommel ze op (bekijk hiervoor het filmpje) en maak ze in model en werk af met meeldraden. Maak er een leuke toef van met blaadjes erachter en wat tilantia. 


Maak je kaart af met nog een leuke tekst uit het Bella Lulu knipvel of een stempeltje.

Wil je deze kaart ook maken? We hebben alle artikelen voor je op een rijtje gezet in de Noor & Zo webshop, los verkrijgbaar maar ook als actiepakket met een leuke korting!


Bedankt weer voor het meekijken naar de uitzending en graag tot een volgende keer!

   


1 opmerking: