maandag 25 juni 2018

Smile, it's spring

Goedemorgen allemaal,

Jullie hadden van mij nog deze scraplayout tegoed waaraan ik was begonnen tijdens de laatste LIVE uitzending op Facebook. Moest hem alleen nog even afmaken! ;-)


Op deze layout heb ik ook heerlijk gekliederd met structuurpasta, inkt en stempels. Hoe ik dat gedaan heb zie je in dit filmpje:Deze stansen kun je ideaal bij je scraplayouts gebruiken. En om jullie een beetje op weg te helpen heb ik er een sketch bij getekend.


Je hebt als eerste nodig 3 fotos op formaat 9 x 6,5 cm. Zoek wel 3 fotos uit van 1 gebeurtenis die een beetje matchen met elkaar. Mat de fotos op wit aardstock van 9,5 x 7 cm.


Neem als basis een vel Water Art papier op formaat 30,5 x 30,5 cm. Dit is aquarelpapier van 185 gsm dik waar je heerlijk op kunt kliederen.

Snijd uit je designpapier deze formaten:
B 9 cm x H 29,5 cm
B 21 x 18,5 cm
Banner 11,5 x 2,5 cm
Banner 9,5 x 2,5 cm
Banner 7 cm x 3 cm
Ril alle randjes van je designpapier met een paper distresser.


Eye-catcher op deze layout zijn natuurlijk de nieuwe hexagoon stansmalletjes uit de SCR@P collectie van Noor! Design.


De teksten op de layout heb ik gemaakt in Word, uitgeprint en vervolgens in strookjes uitgeknipt. Zet er een leuk doodlerandje omheen voor de finishing touch.


We hopen dat jullie de uitdaging aangaan en dat we jullie layout voorbij zullen zien komen in onze Noor! Design Scrap groep.

Bewa

Heb je geen Facebook dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam mailen naar: 


En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na eind juni met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan  maakt maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons een leuke prijs van Noor! Design. 

Ik hoop dat ik jullie hiermee weer mocht inspireren. Graag tot een volgende keer!

   


Geen opmerkingen:

Een reactie posten