maandag 18 juni 2018

SCR@P Challenge #6

Hallo allemaal,

Er zijn onlangs weer 2 nieuwe basis stansmallensets uitgekomen onder SCR@P namelijk met hexagons en triangles.


Op deze layout heb ik ook heerlijk gekliederd met structuurpasta, inkt en stempels. Hoe ik dat gedaan heb zie je in dit filmpje:



Deze stansen kun je ideaal bij je scraplayouts gebruiken. En om jullie een beetje op weg te helpen heb ik er een sketch bij getekend.


Je hebt als eerste nodig 3 fotos op formaat 9 x 6,5 cm. Zoek wel 3 fotos uit van 1 gebeurtenis die een beetje matchen met elkaar. Mat de fotos op wit aardstock van 9,5 x 7 cm.


Neem als basis een vel Water Art papier op formaat 30,5 x 30,5 cm. Dit is aquarelpapier van 185 gsm dik waar je heerlijk op kunt kliederen.


Snijd uit je designpapier deze formaten:
B 9 cm x H 29,5 cm
B 21 x 18,5 cm
Banner 11,5 x 2,5 cm
Banner 9,5 x 2,5 cm
Banner 7 cm x 3 cm
Ril alle randjes van je designpapier met een paper distresser.


Een titel mag natuurlijk ook niet ontbreken. Ik heb deze zelf geschreven met een dikkere multiliner, wel met een beetje hulp van Esther Wolfs.


We hopen dat jullie de uitdaging aangaan en dat we jullie layout voorbij zullen zien komen in onze Noor! Design Scrap groep.

Bewaren

Heb je geen Facebook dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam mailen naar: 


En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na eind juni met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan  maakt maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons een leuke prijs van Noor! Design. 

Veel plezier en we zien graag al jullie creaties tegemoet!

   



Geen opmerkingen:

Een reactie posten