donderdag 1 september 2016

Noor! Design Sketch Challenge #5

(onderaan dit bericht overzicht met gebruikte materialen)

Hoi en welkom hier op mijn blog,

Gezellig dat je weer even langskomt. Vandaag heb ik een romantisch kaartje dat ik graag met jullie wil delen. Het papier voor dit kaartje komt uit het Noor! Design blokje With Love. 


Ik ben dol op deze kleurtjes. Heb ook veel Noor malletjes gewoon uit het designpapier gestanst zoals de takjes, blaadjes en de bloemen. Verder heb ik alleen gewerkt met wit cardstock, dat steekt zo lekker af waardoor de mallen extra goed uitkomen. 


De bloemen zijn gemaakt met deze Vintage Flourishes mal. In het midden heb ik een parel gemaakt met de Pearlpen van Dutch Doobadoo.


Deze kaart is mijn bijdrage voor de Noor! Design Sketch Challenge voor de maand september. Dit is de sketch die ik weer voor jullie getekend heb:Je kunt meedoen met onze challenge tot 30 september 2016 door een foto van je creatie te plaatsen in onze Noor! Design Challenge groep op Facebook. 


Heb je geen Facebook dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam te mailen naar: 

En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na 30 september met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan  maart maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons een leuke prijs van Noor! Design. 

Veel plezier en we zien graag al jullie creaties tegemoet!

   

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)Geen opmerkingen:

Een reactie posten