dinsdag 30 augustus 2016

Happy Summer

(onderaan dit bericht overzicht met gebruikte materialen)

Hallo allemaal,

Vandaag weer eens een kaartje. Want er liggen weer leuke nieuwe artikelen van Dutch Doobadoo in de winkels. Vandaag heb ik gewerkt met de nieuwe Dutch Shape Art XL. Zoals de naam al zegt weer een lekker grote mal waar je heel veel op kwijt kunt. Ik houd ervan! :)


Het designpapier op dit kaartje komt uit de Maja Design collectie Summer Time. Verder heb ik ze natuurlijk gecombineerd met heel veel Noor! mallen. 


Deze mooie rand vond ik wel passend bij het blauwe papier. In wit springt ie er extra mooi uit! Het bootje is een Vintage Flourishes mal en deze heb ik weer opgebouwd in 2 kleurtjes. 


Zowel het plaatje van het jongetje als de leuke postzegels zitten allemaal in de vellen Maja papier in de collectie Summertime.


Ik heb het kaartje afgewerkt met een paar meeuwen en wat wolkjes voor een extra zomers effect!

Ik wens iedereen weer een fijne dag en ik hoop dat ik jullie weer heb mogen inspireren! 

   

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)



6 opmerkingen:

  1. wat een PLAATJE! Het mooie papier, maar vooral de opbouw is fantastisch! Wat heerlijk dat er zoveel Noor mallen zijn, super te gebruiken! Dank je voor deze mooie creatie, inspirerend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldige kaart weer!
    Groetjes Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Jolanda prachtige zomerlabelkaart heb je gemaakt!!
    Grt van Judith en nog een fijn weekend

    BeantwoordenVerwijderen