dinsdag 9 augustus 2016

Sketch Challenge #4

(onderaan dit bericht overzicht met gebruikte materialen)

Goedemorgen dames,

Daar zijn we weer eens met een kaartje na de vakantie. Ik heb dan vaak weer even moeite om erin te komen, beetje de flow kwijt. Kennen jullie dat? Wat ik dan vaak doe is starten met een sketch kaartje. En dat kwam goed uit.... want de Noor! Design Sketch challenge van de maand augustus lag nog op me te wachten.


Dus gewoon niet teveel nadenken maar gewoon de sketch volgen! ;-)
En daar is dit kaartje uit gerold. Ik werk altijd graag met zwart cardstock, dan komen je mallen mooi uit. Het plaatje komt uit het Noor! Design Paper & Pictures blokje Girly Girls. 


Op deze kaart heb ik ook weer mijn favoriete madeliefjes bloempjes gebruikt. In het hart heb ik stipjes gemaakt met een Molotow marker.


Je kunt nog meedoen met deze uitdaging tot eind augustus. Ga hiervoor naar onze speciale Facebook groep en zie wat je moet doen om kans te maken op een leuke prijs:


Succes gewenst allen met deze uitdaging en we hopen weer veel moois van jullie te mogen ontvangen! 

   

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)Geen opmerkingen:

Een reactie posten