woensdag 29 april 2015

Sketch It Challenge

Dag allemaal,

De abonnees van ons Noor! Design magazine hebben deze sinds afgelopen week weer in huis en het blad is nu ook los in de winkels te koop. Iedereen heeft dus inmiddels tijd gehad om Noor! magazine nr. 6 te bemachtigen.


Heb je deze uitgave nog niet dan kun je die ook altijd nog los bestellen in de Noor & Zo webshop - {KLIK HIER}
Tiets heeft voor deze uitgave ook weer een sketch voor jullie getekend en ze wil jullie graag weer uitdagen jullie kaartjes gemaakt met deze sketch aan ons te tonen:

En ik heb natuurlijk zelf ook een kaartje gemaakt met deze sketch van Tiets. Als basis heb ik mosgroen en wit cardstock gebruikt, gecombineerd met papier uit het nieuwe Noor! Design Botanical blokje.


Het mosgroene cardstock is van ColorCore en kun je lekker opschuren om het een oud effect te geven. Bovenaan de kaart heb ik een blauwe Noor! Design randstans gebruikt. De tekst "hoera" gestanst uit wit cardstock en ook weer gemat op mosgroen cardstock. 


Het stempelafdrukje is van Mo Manning en is ingekleurd met l'Aquarelle van Sennelier. De puzzelstukjes komen uit een Dutch Softbaord Art vel. Ik heb de randjes bruin gemaakt met inkt en er nog een postage stamp op gestempeld. 


En bij een challenge hoort natuurlijk een prijs. Tiets wil graag de onderstaande rand met kopjes uit de Noor! Design collectie Afternoon Tea verloten onder de deelnemers van deze Sketch It Challenge.


Stuur je kaart per e-mail naar tiets.w@gmail.comMeedoen kan tot en met 27 Mei a.s. (Op je kaart moet dus wel duidelijk de sketch uit het magazine terug te zien zijn)

Na deze datum zal ik alle inzendingen hier op het Noor! Design blog laten zien en daarbij een winnaar bekend maken. Ik hoop dat jullie weer massaal meedoen, heel veel succes!

 


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:(door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)1 opmerking: