donderdag 23 april 2015

Maak zelf je achtergronden!

Dag allemaal,

Het is weer mijn beurt om jullie wat leuks te laten zien. Tijd dus voor een lange blogpost met daarin wat leuke techniekjes. Men neme: een stempelafdrukje met een zittend poppetje, het Dutch Mask Art Stencil Bricks en een Copic Multiliner.


Leg het Dutch Mask Art stencil op je stempelafdrukje en teken de steentjes over met je Copic multiliner.


Vervolgens ga je de steentjes inkleuren met een l'Aquarelle van Sennelier.


Kleur de steentjes in met een rode kleur en zet vervolgens met zwart nog wat schaduw aan in de voegen.


Deze steentjes geeft al een leuk resultaat maar dan gaan we naar stap 2. Ik heb voor Dutch Doobadoo deze Dutch Mask Art stencils in een kleiner formaatje (A6) ontworpen. Speciaal dus om achtergrondjes te maken voor stempelafdrukjes.


Leg dit stencil op je stempelafdrukje en ga hier overheen met een sponsje en PanPastel. Dit kan natuurlijk ook met inkt. En dan is dit je resultaat:


Niet vergeten je PanPastel nog even te fixeren met een fixatief spray!


Durf te combineren bij je keuze van designpapier. Zoals je ziet heb ik hier papier genomen uit de Noor! Design blokken Fading Colors en het Baby Boy blok. Paste precies bij mijn ingekleurde stempelafdrukje.... ;-)


En dan moest er natuurlijk ook nog een kaartje omheen gebouwd worden. Ik heb als basis de laatste nieuwe Dutch Shape Art label genomen. 


De stempels met teksten komen uit de stempelset Let's Party. Allemaal leuke Nederlandse teksten die je kunt gebruiken als je zelf uitnodigingen voor kinderfeestjes wilt maken. 


Ik heb de kaart afgewerkt met lint, koord en wat knoopjes. 


Dat was mijn kaartje weer voor vandaag. Ik hoop dat ik jullie weer heb mogen inspireren!De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop:
(Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

2 opmerkingen: