vrijdag 7 november 2014

Happy Birthday

Hallo lieve lezers,

Druk weekje achter de rug, op kantoor veel werk want de collecties voor Dutch Doobadoo en Joy moeten weer af. KreaDoe erbij en ook nog een ziek klein meisje. Dan komt er van freubelen niet veel terecht. Gisteren eindelijk weer eens tijd gehad om een kaartje te maken.
Als basis heb ik de Dutch Shape Art mal Label genomen. Deze heeft heel veel verschillende formaten zodat je in verschillende maatjes kunt werken. 


Op het kleine label heb ik een tekst gestempeld met twee kleuren stempelinkt. Het is een vel met grote en kleine teksten die je leuk met elkaar kunt combineren.


Op het label heb ik ook nog de ovalen Noor! Design mal verwerkt en alles afgewerkt met uitgeknipte embellishments en een postzegelstansje met tekst. 


Ik heb dit keer eens een 3D plaatje met mooie bloemen genomen. Ik blijf 3D ook altijd leuk vinden om te doen. Ik heb de Noor! Design Sending Messages stansjes met postzegels gebruikt en hierin met bruine inkt teksten gestempeld met de bijbehorende stempelset. 


Het model van de kaart is dus een pocketkaart geworden. Dat wil zeggen dat je een soort "insteekzak" maakt. Dit was een ideetje van Raffaela wat we gemaakt hebben bij de allereerste Dutch Doobadoo SOL. Je kunt dit model kaart maken met bijna alle Dutch Shape Art mallen. Wil je de aanwijzingen van Raff nog eens nalezen hoe je dit model kaart kunt maken klik dan {HIER}.


Je kunt het kleine label dus in de "pocket" steken.
En zo ziet de kaart eruit als het label in de pocket zit: 


Ik maak dit model kaartje best heel vaak, vond het een heel tof idee van Raffaela. Vergeten jullie niet dat er alweer een nieuwe Dutch Doobadoo SOL gepland staat, namelijk op:
 vrijdag 14 November om 20.00 uur

Het boodschappenlijstje voor de aankomende SOL staat ook alweer op het Dutch Doobadoo blog, kijk maar hier:Ik wens iedereen een heel fijn weekend. Bedankt voor jullie bezoekjes weer!

 

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:
2 opmerkingen:

 1. heel mooie creatie in een mooie kleur ook
  groetjes
  Ria

  BeantwoordenVerwijderen

 2. Heel erg gaaf is je label kaart,
  echt mooi ☺

  Gezellige en fijne nieuwe (knutsel) week ☼
  Liefssss Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen