vrijdag 9 mei 2014

Just Married

Als je even geen inspiratie hebt is het altijd fijn als Raffaela in je buurt is. Je geeft gewoon een gil om 19.00 uur, spreekt af dat je allebei de kids op bed gaat leggen, je krijgt een lijstje wat je bij elkaar moet sprokkelen en gaat samen aan de slag.


We hebben natuurlijk als basis onze favoriete Dutch Shape Art mallen genomen. Dit keer gekozen voor het model 470.713.107. We hebben er een pocketkaart met een losse tag van gemaakt. Ik heb gekozen voor ColorCore cardstock en designpapier van Studio Light.


Op de tag zelf heb ik de Noor! Design ovalen mal 6002/0258 gebruikt en hierin een tekst gestempeld met de Noor! Design Friendship stempel 6410/0041. Het mooie hartenrandje wat je bovenaan ziet komt uit een Dutch Paper Art vel van Dutch Doobadoo en dit zijn kant-en-klaar gelazerde randjes.


Ook op de voorzijde van de pocket heb ik weer dezeflde ovalen mal gebruikt. Dit keer met een vintage plaatje van HobbyVoordelig erin. Met de Noor! Design Typewriter Keys stempel 6410/0078 heb ik de tekst "love" gestempeld.


Ik heb er een huwelijkskaartje van gemaakt dus daar mocht deze tekst "just married" uit de stempelset   Sending Love natuurlijk niet ontbreken.

En zo ziet de pocket eruit als de tag erin gestoken is:

 

Raff bedankt weer voor het leuke idee! Ook dit kaartje gaat natuurlijk morgen mee naar de demo bij HobbyVoordelig in Delft.


 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:1 opmerking:

  1. is een mooi kaartje geworden met tag

    ja die raffa weet altijd iets leuks te verzinnen

    gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen