zondag 25 mei 2014

Feeling crabby?

We kijken weer terug op een erg gezellige demodag bij Scrap4fun in Capelle a/d IJssel. Wat had Vera het goed voor elkaar en wat waren er een hoop leuke mensen. Ik vond het leuk om de bezoekers onze nieuwe lijn Under the Sea te mogen laten zien.


Ik had onder andere dit gepimpte Olvarit potje bij me. Ik heb het glazen potje met een lijmpistool op een kurken onderzetter geplakt. Deze kun je voor weinig geld kopen bij Blokker of Xenos en zijn prima te gebruiken als bodem.


Beplak de kurken onderzetten met papier uit het paper bloc Under the Sea.


Stans 4 x de randstans Under the Sea golf 6002/0330 uit (2 x uit Colorcore cardstock wat je opschuurt, en 2 x uit crème cardstock wat je beinkt). Knip de plakrand onderin in zoals op de foto.


Op deze manier kun je de golven rondom je potje vouwen en vastzetten met een lijmpistool. Vul je potje met wat schelpenzand.


Beplak je onderzetter vervolgens met tilantia. Ook dit doe je weer met een lijmpistool. Hier kun je later nog kleine schelpjes op plakken.


Aan de bovenkant heb ik een stuk koord geknoopt en daar een label aan gemaakt met een tekst uit de Stempelset Under the Sea 6410/0099. Een paar belletjes eraan om het wat op te leuken. Verder heb ik het potje afgewerkt met een krab 6002/0328, gestanst uit kraft papier.

 

Het potje is bij Scrap4fun in de winkel gebleven. Mocht je het leuk vinden kun je hem daar gaan bekijken! :)

5 opmerkingen:

 1. prachtig , waar kan je dat tilantia krijgen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb van de week een zakje bij de Xenos gekocht voor 1,49 ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. het ziet er heel erg leuk uit Jolanda, zal ook erg leuk staan in een strandhuisje.
  Maar het kan natuurlijk overal.....dat is flauwekul!!!!!
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee Jolanda, ik ben beslist geen 'crab'..... gniffel.....

  Groetjes,

  Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig gemaakt Jolanda

  Groetjes Ineke

  BeantwoordenVerwijderen