zondag 12 januari 2014

True Love

Ik ben fan van de Dutch Shape Art mallen. Ook dit model had ik nog niet gebruikt dus die was dit weekend aan de beurt om een kaartje mee te maken. En we gaan gezellig verder in het thema Valentijn:


Iedereen kent inmiddels toch de Dutch Shape Art mallen wel? Je legt ze op je papier, tekent ze over met potlood en knipt ze vervolgens uit. Heel eenvoudig, dus er hoeven geen stansmachines of dure mallen aan te pas te komen. Deze mallen koop je al voor slechts € 4,95 per stuk. Op de kaart zijn verder wat Dutch Paper Art vlindertjes verwerkt van Dutch Doobadoo.

 

Het plaatje op deze kaart is een Bestie 6410/0901 die Sherri Baldy speciaal getekend heeft voor Noor! Design. Ik mocht het ingekleurde plaatje van Diny gebruiken! ;-)


Bij dit kaartje heb ik een nieuw Noor! Design stansje 6002/0298 met de tekst LIEFS gebruikt dat in Januari uit gaat komen. Het designpapier komt uit een nieuwe Noor! Design paper bloc 6011/0303 met thema Shabby Chic. Dit is ook weer een blok op formaat 15 x 30, dus wat grotere vellen zodat ze ook te gebruiken zijn in combinatie met de Shape Art mallen.


De leuke blauwe labels op de kaart zijn allemaal gestempeld met de Noor! Design Stempelset Sending Love 6410/0040. Het frame achter het stempelafdrukje is van Sizzix 658948.


Nog een tekstbutton erop, wat kanten roosjes en je kaartje is klaar.


En nog een een overzicht met gebruikte materialen:


Tot de volgende blogpost maar weer. Ik hoop dat jullie mijn kaartje weer leuk vinden!

8 opmerkingen:

 1. Wauw!!!! Super mooi. Erg leuk in rood met wit.

  Groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhh hij is prachtig!! super mooie kleuren en alles is geweldig aangekleed! Maar moet het niet februari zijn voor die stans? Want hij staat niet bij de produkten van Januari?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi geheel Jolanda.
  Ik vind het een plaatje!!

  Lieve groetjes Noriko
  norikoskaarten.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtig deze kaart Jolanda

  mooie stans liefs

  gr roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke producten weer, gave kaart Jolan ☺

  Een hele fijne week met heel
  veel leuke dingen en knutselen.

  Veel liefsss van Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen