zaterdag 4 januari 2014

May all your dreams come true...

Afgelopen maandag hebben we dus een gezellige dag gehad bij Diny waar we lekker gespeeld hebben met de airbrush. Diny heeft ons samen met Miranda alle ins- en outs geleerd van deze machine.


Daarna zijn we lekker zelf aan de slag gegaan met het maken van achtergrondjes.


Dus nu heb ik hier een heel stapeltje liggen waar ik alleen nog maar kaartjes van hoef te maken en hierboven zie je de eerste. We hebben de achtergrond uiteraard gemaakt met de airbrush in combinatie met Dutch Mask Art stencils. Voor deze kaart heb ik deze modellen gebruikt:

 

Als basis voor de kaart heb ik weer een Dutch Shape Art mal gebruikt. Dit is toch wel mijn favoriet! Je maakt op deze manier een enkele kaart. Vanaf eind Januari ligt deze nieuwe Noor! Design kaartenstandaardmal ook in de winkels dus die kun je hier perfect bij gebruiken.


Ik heb op mijn kaart ook weer de Noor! Design mal 6002/0303 gebruikt, gestanst uit zalmkleurig linnnekarton. De tekst komt van een stempelset van Diny. Wat was het heerlijk om eens lekker in de stempelvoorraad van Diny te mogen neuzen en die stempels te gebruiken! :)


Een toefje bloemen op de kaart met daaronder natuurlijk de Dutch Paper Art blaadjes. De vogel en de tekstballon zijn ook stempels die ik heb mogen gebruiken van Diny.


May all your dreams come true... dat lijkt me een mooie tekst om deze blogpost mee af te sluiten. Dat is hetgeen wat ik alle lieve Noor vriendinnen wens voor 2014!

6 opmerkingen:

 1. Hij is prachtig!! Enne......mooie stempels heeft Diny!! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaart zo leuk hè om je eigen desiinpapier te maken ook met de pannetjes ben er helemaal verslaafd aan.Was vast een fijn gevoel door Diny's stempels te struinen hahaha.Maar het resultaat mag er zijn je kaart is supergezonden en kan niet wachten op de mooie kaarten standaard.

  lieve groetjes Nit@

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. natuurlijk weer type fouten gemaakt moet zijn dessinpapier en supergeworden

   Verwijderen
 3. Ohhh wat een superleuke workshop hebben jullie gehad!! een heerlijk kleur weer ! Super kaartje Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhhh wat heerlijk zo'n dagje spelen met alles!

  Leuk hoor! Super leuke kaart is het geworden!

  Ik heb vandaag weer lekker gespeeld met je ijskristallen mallen!
  Heerlijk!

  Groetjes, Natasja

  BeantwoordenVerwijderen