woensdag 29 januari 2014

Feestje

Zoals jullie weten is het 1e Noor magazine vorige week verschenen. Daarin heeft Tiets een hele leuke sketch laten zien die ik natuurlijk zelf ook even moest uitproberen. Het onderdeel in het magazine heet "Sketch It" en Tiets laat in stappenfoto's precies zien hoe je zo'n kaart nu helemaal opbouwt.


Ik kan hier natuurlijk de sketch niet prijsgeven, daarvoor moeten jullie zelf maar in het magazine kijken…. ;-)


Ik heb voor dit kaartje mijn Floral Flourishes stans 6002/0156 ook weer voor de dag gehaald. Dat was alweer een poosje geleden. Ik was bijna vergeten wat een leuke bloemen je daar zelf mee kunt maken, helemaal passend in de stijl van je kaart!


Ook mijn favoriete hoekje kwam op mijn kaart terecht. Jeetje, lijkt bijna wel een "gouwe ouwe" kaart dit. Ook het plaatje is een oudje van Penny Black, wel ingekleurd met PanPastel.


Als tekst heb ik een bedankje gebruikt uit de nieuwe Noor! Design Clear Stamp set 6410/0082. En verder heb ik het fijne blauwe randstansje 6002/0260 ook nog gebruikt. Hier nog een overzicht met de gebruikte materialen:


Ik ben wel benieuwd… heb jij het magazine al in huis? En ook al een kaartje gemaakt met de sketch?

2 opmerkingen:

 1. ik vind hem prachtig geworden jolanda met de sketch van tiets en zo leuke de penny black er op die stempels heb ik ook nog steeds liggen ook een oudje dus hi hi ook de bloemen er weer bij heel mooi

  gr roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi kaartje is het geworden,
  vooral de kleuren combi van het papier vind ik super ☺

  Een hele fijne week nog met heel
  veel leuke dingen en knutselen.

  Veel liefsss van Erica ☼
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen