zondag 31 juli 2022

Cheers to You

Hoi hoi,

Gezellig dat je weer even langskomt op mijn blog. Tijdje geleden alweer dat ik geblogd had maar ik ga mijn leven weer beteren, ik beloof het! Vandaag wil ik graag dit feestelijke kaartje met jullie delen. Ik heb een cocktailbeker met schudvenster gemaakt. 


Van deze leuke set Cheers to You van Crafters Companion hebben we weer een leuke partij ingekocht zodat we deze met een leuke korting aan kunnen bieden. In het schudvenster heb ik de Tutti Frutti mix gedaan van Dress my Craft. 


Frenkie en zijn vriendje hebben wel zin in een partijtje. Ik heb de varkentjes feestelijk aangekleed met de Friendz Party Accessoires van CraftLab. 


We hebben onder CraftLab inmiddels ook meerdere leuke sets met Wordz standmalletjes. Op dit kaartje heb ik het woordje hooray gebruikt.

Bedankt weer voor het lezen van mijn blog en graag tot een volgende keer!

   

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


  

2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige kaart weer Jolanda
    grt van Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zag opmerkingen van mensen die hun lening al van meneer Pedro hadden gekregen en ik besloot om onder hun aanbevelingen een aanvraag in te dienen. Slechts 5 dagen later bevestigde ik mijn lening op mijn bankrekening, een totaalbedrag van $ 850.000,00 waar ik om vroeg. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte leningverstrekker nodig heeft om via hun e-mail een aanvraag in te dienen: pedroloanss@gmail.com. Ik ben nu blij dat ik de lening heb gekregen waar ik om vroeg.

    BeantwoordenVerwijderen