donderdag 31 mei 2018

Leuk dat je op mijn feestje was!


Goedemorgen allemaal,

Gezellig dat je weer even langskomt op mijn blog! In de hoofdrol vandaag staat bij mij het nieuwe stansmalletje Lily uit onze Mon Ami collectie.


Lily is op kleur gemaakt met distress inkt en vervolgens bewerkt met Nuvo embossingpoeder clear. 


De basis voor dit doosje is gemaakt met de nieuwste Dutch Doobadoo mal:
(en het leuk is, je kunt het doosje plat vouwen en het zo in een envelop versturen)




Ik wilde basis van het doosje qua kleur weer passend maken bij Lily dus ik heb alle achtergrondjes zelf op kleur gemaakt met distress inkt.


Met een gras- en een bloemenrandje heb ik er een gezellig tafereeltje van gemaakt. Aan de achterkant ook nog de Noor stansjes van de regenboog en wolkjes verwerkt.


Wil je zien hoe ik dit doosje gemaakt heb? Kijk dan het filmpje even terug op het Noor! Design You Tube kanaal:



Vanaf mijn blog mag je doorhoppen naar het blog van:


Ik wens jullie veel plezier met verder hoppen en hopelijk mogen we je weer veel inspiratie geven!


   

vrijdag 11 mei 2018

Hug in a Mug

(onderaan dit bericht overzicht met gebruikte materialen)

Goedemorgen allemaal,

Gisterenavond hebben we weer een gezellige LIVE uitzending gehad waarin ik jullie heb laten zien hoe je een schuine easelkaart maakt met daarop een schudgedeelte.


Ik heb een toffe blauwe mal van Noor! Design gebruikt en hier een shaker van gemaakt met daarin echte koffieboontjes. Hoe ik die gedaan heb zie je in het filmpje in de Noor! Design Facebook groep.


Snijd cardstock van 15 x 30 cm en ril dit op 15 cm. Vouw het eerst dubbel en daarna 1 gedeelte van de kaart schuin naar voren en zet dit staand op de onderkaart. Plak hier aardstock tegen van 15 x 15 cm. Mat hierop naar eigen idee laagjes aardstock en designpapier.

Neem lege taperol van doorsnee 8 cm (van bijv. Action).
Stans je blauwe mal uit en mat deze op een lichtere kleur. Snijd vervolgens met een cirkelmal het binnenste gedeelte eruit. Plak hier eerst mica achter. Plak vervolgens je tape rol erachter.
Stempel nu een tekst op een uitgestanste cirkel, doe boontjes in je shaker en plak alles dicht.
Werk je kaart af naar eigen idee.


   

donderdag 10 mei 2018

May your coffee...

(onderaan dit bericht overzicht met gebruikte materialen)

Goedemorgen allemaal op deze Hemelvaartsdag!
Lekker een dag vrij en het miezert dus we gaan lekker freubelen vandaag. Maar eerst wil ik deze koffiekaart nog even met jullie delen.


De basis voor de kaart is gemaakt met de nieuwe Dutch Shape Art mal bookmark. Het designpapier komt natuurlijk uit de set Hug in a Mug.


Neem een label en stempel hierop een leuke tekst. Rondom heb ik spetters en script gestempeld met de nieuwe SCR@P stempelset.


Ik heb ook nog de koffiebekers gestempeld en de coffeecup stans gebruikt. Zo maak je een leuk geheel van je kaart.

Tot een volgende keer maar weer en geniet van jullie vrije dag!


   

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! &  Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

  


 

donderdag 3 mei 2018

Coffee is...

(onderaan dit bericht overzicht met gebruikte materialen)

Dag allemaal,

Gezellig dat je ook even langshopt op mijn blog. Ook ik ben natuurlijk aan de slag gegaan met de nieuwe Hug in a Mug collectie van Noor! Design.


De basis voor deze kaart is gemaakt met de nieuwe Dutch Doobadoo trifold mal. De basis is beplakt met het nieuwe designpapier Hug in a mug:

Ook zijn er bij deze serie hele leuke koffiestempeltjes uitgekomen en ook deze heb ik op mijn kaart verwerkt.



Ook Hanna had wel zin in een bakkie leut en zij heeft een coffee-on-the-go in haar hand. Deze is gemaakt met de vintage flourishes stansmal coffeecup.


Vanaf hier mag je doorhoppen naar het Noor! Design blog:


Ik wens jullie nog veel plezier en inspiratie toe!

   

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)