maandag 11 februari 2019

Boy

(onderaan dit bericht overzicht met gebruikte materialen)

Dag lieve lezers,

Ik heb vandaag dit babykaartje wat ik jullie graag wil laten zien. De basis is gemaakt met de nieuwe Dutch Stencil Art set van Dutch Doobadoo. Hierin zitten 26 robuuste letters waarmee je zelf dus de mooiste kaartmodellen kunt maken. De letters zijn 12 cm hoog.


Het te gekke papier komt uit de nieuwe Vintage Baby Boy collectie van Noor! En daar hebben we ook weer een passende set labelvellen bij met mooie teksten om je kaart op te pimpen.


Ook heb ik de nieuwe Mon Ami Teddy verwerkt op deze kaart. Gestanst uit wit stempelpapier en op kleur gemaakt met Memento Dew Drops in de kleuren Toffee Crunch en Angel Pink.


Teddy lijkt ervoor gemaakt om iets in zijn hand te houden. Ik heb dus een trosje ballonnen gemaakt met de nieuwe One of a Kind mallenset met het woord baby.


Je kunt Teddy in meerdere posities maken, zowel staand als zittend zoals je hier ziet.


En zien jullie die leuke kinderwagen en het slabbetje. Dat is ook een bestaande Noor! Design set met babystansjes. Je ziet hem onderaan deze blogpost met alle overige gebruikte materialen.

Wil je het filmpje van deze kaart nog eens terugkijken? Dat kan op het Noor! Design You Tube kanaal zie:


Bedankt weer voor het kijken en tot de volgende kaart!


   

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)




  
  



Geen opmerkingen:

Een reactie posten