maandag 21 januari 2019

Little Miracle

(onderaan dit bericht overzicht met gebruikte materialen)

Hoi allemaal,

Ik heb weer een leuk nieuw project voor jullie, namelijk een boekkaart op een easel. De basis is gemaakt met de Dutch Shape Art boek.


Neem als basis de Dutch Shape Art mal van het boek en teken en knip deze 4 x uit, 2 x uit cardstock en 2 x uit designpapier. Ga je boek in elkaar zetten en plak de pagina's ietsje bol op door ze alleen aa nee punten vast te plakken. In het midden heb ik een touwtje geknoopt en daar 2 tassels aan gehangen. Maak bovenaan je flesje met tassels nog een leuke strik van kant. 


Tussen de pagina's kun je ook nog stansjes verwerken zoals hier deze vlinderhoekstans en randmallen of een tabje uit de Noor! Design labelvellen. Het designpapier en de labels komen uit de Noor! Design sets Pink Petals. 


Voor de easel waar je kaart op komt neem je aardstock in formaat 22 x 30 cm en ril dit op 7,5 en 15 cm zodat je er een easel van kunt vouwen. Mat hierop wit cardstock en designpapier en plak hier vervolgens je boek tegenaan.


En zien jullie deze toffe vintagebloemen? Die zijn gemaakt met 1 van de laatste nieuwe Floral Flourishes mallensets van Noor! Design. Stans ze uit designpapier en mat ze op wit cardstock.


Het filmpje kun je terugkijken op het Noor! Design You Tube kanaal:


En we hebben natuurlijk bij deze LIVE uitzending ook weer een ACTIEPAKKET voor jullie gemaakt van de gebruikte materialen. Je kunt dit dus als set bestellen maar we hebben ook alle gebruikte artikelen los voor jullie op een rijtje gezet. Klik maar op onderstaand plaatje als je alles wilt bekijken in onze Noor & Zo webshop:



Bedankt weer voor het meekijken en ik hoop dat jullie de uitdaging aangaan. Je mag tot woensdagavond 23 januari je boekkaart met easel posten in onze Noor! Design Facebook groep. Voorwaarde is natuurlijk wel dat we Noortjes gebruikt willen zien op je kaart!


   

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

1 opmerking:

  1. Was heel leuk om te maken Ik had alleen de goede dutchdoobadoo mal niet maar een die er op lijkt . Inmiddels heb ik de boekcard besteld

    BeantwoordenVerwijderen